L'àrea de Patrimoni agrupa les polítiques públiques municipals que tenen per objectiu la protecció, conservació, posada en valor i difusió del patrimoni cultural i la història locals.

La presa de conciència sobre la importància de preservar, donar valor i difondre aquests patrimonis que, en els darrers anys, s’ha anat fent un lloc en la nostra societat, sumada al vast llegat patrimonial i històric que la Garriga ha sabut mantenir, van provocar el naixement d’una àrea específica per a abordar aquestes qüestions.

Des d'aquesta àrea es treballa, transversalment, tant amb Serveis Territorials, vetllant per la preservació i conservació del patrimoni garriguenc, com amb serveis a les persones, donant valor i proposant eines de difusió i socialització d’aquest.

 

Notícies

 • 9 de novembre de 2017 L'hotel Edelweis es podrà visitar hotel edelweis

  L'hotel Edelweis es podrà visitar durant les visites guiades sobre modernisme que organitza el Centre de Visitants.

 • 7 de novembre de 2017 Nova edició de la ruta de l'oli ruta oli

  El proper diumenge 12 de novembre, l’Associació Agrària de la Garriga organitza una nova edició de la Ruta de l'Oli

 • 19 d'octubre de 2017 Renovació de plafons patrimonials plafó patrimoni la garriga

  Durant el passat mes de setembre es van renovar diferents plafons d’informació patrimonial que s’havien fet malbé per les condicions climatològiques i per vandalisme.

 • 16 d'octubre de 2017 Taller i xerrada sobre el procés de pau colombià Receptes de Colòmbia

  Aquest diumenge la Torre del Fanal acollirà dues activitats per aprofundir en el procés de pau de Colòmbia: un taller de receptes i un debat.

 • 13 d'octubre de 2017 Es prepara una versió del Desperta Holmes desperta holmes

  La Doma es podrà conèixer d’una manera diferent a partir de desembre gràcies a una versió del Desperta Holmes , una activitat que fa anys que es desenvolupa a l’ecomuseu de les Valls d’Àneu.

   

Darrera actualització: 30.09.2013 | 01:39