L'àrea de Patrimoni agrupa les polítiques públiques municipals que tenen per objectiu la protecció, conservació, posada en valor i difusió del patrimoni cultural i la història locals.

La presa de conciència sobre la importància de preservar, donar valor i difondre aquests patrimonis que, en els darrers anys, s’ha anat fent un lloc en la nostra societat, sumada al vast llegat patrimonial i històric que la Garriga ha sabut mantenir, van provocar el naixement d’una àrea específica per a abordar aquestes qüestions.

Des d'aquesta àrea es treballa, transversalment, tant amb Serveis Territorials, vetllant per la preservació i conservació del patrimoni garriguenc, com amb serveis a les persones, donant valor i proposant eines de difusió i socialització d’aquest.

 

Notícies

 • 7 de juny de 2018 Continua l'elaboració del Pla de Protecció del Patrimoni casa fages

  Durant aquests mesos es continua l’elaboració del Pla Especial de Protecció de Patrimoni de la Garriga, un document que ha de millorar l’actual pla, i que inclourà novetats com una normativa relativa al manteniment del paisatge urbà.

 • 5 de juny de 2018 Un Corpus lluït Corpus catifa

  Tot i l’amenaça de la pluja, els carrers de la Garriga es van omplir de visitants que van voler admirar l’art floral i participar en les moltes activitats programades.

 • 1 de juny de 2018 El Corpus torna a omplir de color la Garriga Catifes Corpus

  Corpus, una de les festivitats més emblemàtiques de la Garriga, arriba enguany el dia 3 de juny, amb una jornada que comptarà amb les catifes de flors com a element protagonista.

 • 1 de juny de 2018 Tornen els fanals a l’escala de l’Església de Sant Esteve Fanals Església

  Els fanals de l’escala de l’Església tornen a instal·lar-se nou anys després que es retiressin per haver estat malmesos després d’una ventada.

 • 31 de maig de 2018 L’Ou com balla fa 10 anys! Ou com balla

  Per celebrar el desè aniversari de l’Ou com balla s’estrenarà una nova Font d’acer inoxidable i més robusta. També es farà un acte de celebració el mateix dia de Corpus.

Activitats

Darrera actualització: 30.09.2013 | 01:39