L'àrea de Patrimoni agrupa les polítiques públiques municipals que tenen per objectiu la protecció, conservació, posada en valor i difusió del patrimoni cultural i la història locals.

La presa de conciència sobre la importància de preservar, donar valor i difondre aquests patrimonis que, en els darrers anys, s’ha anat fent un lloc en la nostra societat, sumada al vast llegat patrimonial i històric que la Garriga ha sabut mantenir, van provocar el naixement d’una àrea específica per a abordar aquestes qüestions.

Des d'aquesta àrea es treballa, transversalment, tant amb Serveis Territorials, vetllant per la preservació i conservació del patrimoni garriguenc, com amb serveis a les persones, donant valor i proposant eines de difusió i socialització d’aquest.

 

Notícies

  • 8 d'agost de 2019 Nou mapa turístic plànol la garriga

    La Garriga disposa d’un nou mapa turístic que substitueix el plànol del municipi que es repartia fins ara les persones que visitaven el poble.

  • 7 d'agost de 2019 Vacances a la Garriga programa agost

    La Garriga és un poble ple de patrimoni i de llocs d’interès. Hi podeu trobar espais arqueològics tan importants com la Vil·la romana de can Terrers o un camp d’aviació de la Guerra Civil, i elements arquitectònics tan variats com castells medievals, esglésies i ermites de totes les èpoques i, és clar, torres modernistes de primer nivell.

  • 8 de juliol de 2019 Recuperació de les basses del poble Basses

    Al llarg de la història, a la Garriga hi ha hagut nombroses basses lligades a masies, molins o zones d’horta del poble. Actualment, bona part d’aquestes basses s’han anat perdent o es troben en mal estat, i per això des de l’Ajuntament s’ha decidit impulsar-ne la recuperació.

Darrera actualització: 30.09.2013 | 01:39