L'àrea de Patrimoni agrupa les polítiques públiques municipals que tenen per objectiu la protecció, conservació, posada en valor i difusió del patrimoni cultural i la història locals.

La presa de conciència sobre la importància de preservar, donar valor i difondre aquests patrimonis que, en els darrers anys, s’ha anat fent un lloc en la nostra societat, sumada al vast llegat patrimonial i històric que la Garriga ha sabut mantenir, van provocar el naixement d’una àrea específica per a abordar aquestes qüestions.

Des d'aquesta àrea es treballa, transversalment, tant amb Serveis Territorials, vetllant per la preservació i conservació del patrimoni garriguenc, com amb serveis a les persones, donant valor i proposant eines de difusió i socialització d’aquest.

 

Notícies

  • 19 de setembre de 2019 Conferència a la Fundació Maurí La Garriga un poble d'arrels mil·lenàries

    El proper divendres 20 de setembre a les 19 hores la Fundació Maurí organitza la conferència "La Garriga, un poble d'arrels mil·lenàries". 

  • 10 de setembre de 2019 Un passeig per les vinyes Ruta del Vi

    L’Associació Agrària ha preparat una nova edició de la Ruta el vi, que es farà el 15 de setembre.

  • 22 d'agost de 2019 La Garriga de fa 2.000 anys en imatges can terrers

    Dins del projecte “Can Terrers, 2.000 anys d’història en 4 passes”, i com a culminació de l’estudi arqueoconstructiu de la vil·la romana de Can Terrers que s’ha fet en els darrers anys, l’Ajuntament està desenvolupant  la reconstrucció virtual de la vil·la i la de diversos moments històrics de tot aquell sector del poble.

Darrera actualització: 30.09.2013 | 01:39