L'àrea de Patrimoni agrupa les polítiques públiques municipals que tenen per objectiu la protecció, conservació, posada en valor i difusió del patrimoni cultural i la història locals.

La presa de conciència sobre la importància de preservar, donar valor i difondre aquests patrimonis que, en els darrers anys, s’ha anat fent un lloc en la nostra societat, sumada al vast llegat patrimonial i històric que la Garriga ha sabut mantenir, van provocar el naixement d’una àrea específica per a abordar aquestes qüestions.

Des d'aquesta àrea es treballa, transversalment, tant amb Serveis Territorials, vetllant per la preservació i conservació del patrimoni garriguenc, com amb serveis a les persones, donant valor i proposant eines de difusió i socialització d’aquest.

 

Notícies

  • 16 d'octubre de 2018 Estudi exhaustiu sobre la Vil·la Romana Vil·la Romana

    Amb l’objectiu d’aprofundir en el coneixement de les estructures que formen la Vil·la Romana de Can Terrers i obtenir dades per a la posterior interpretació evolutiva del jaciment, l’Ajuntament va encarregar la realització d’un estudi arqueoconstructiu del conjunt.

  • 10 d'octubre de 2018 Arriba el Festival Silenci Festival Silenci

    Entre els dies 12 i 14 d’octubre, la Garriga acull la primera edició de Silenci. Festival de Música en Espais Singulars . Es tracta d’un certamen que programa una desena de concerts en espais d’interès patrimonial del municipi, com la casa Barbey, l’ermita de Can Nualart, l’hotel boutique Edelweiss o el cinema Alhambra.

  • 9 d'octubre de 2018 Visites guiades per les Jornades Europees del Patrimoni Jornades Europees Patrimoni

    La Garriga s’uneix, els dies 13 i 14 d’octubre, a la celebració de les Jornades Europees del Patrimoni organitzant dues visites guiades pel municipi.

Activitats

Darrera actualització: 30.09.2013 | 01:39