Sessió clau sobre el pressupost participatiu

Dilluns, 23 de setembre de 2019 a les 00:00

El procés del pressupost participatiu 2019-2020, en què la ciutadania pot decidir el destí de 200.000 euros en inversions municipals, segueix el seu curs. El proper dijous 26 de setembre a les 19.30 h és la data fixada per a una nova sessió determinant: el taller Top10, a la Torre del Fanal, on es decidiran quines de les propostes rebudes passen a la votació final.

 

Durant el mes d’abril, l’Ajuntament va rebre un total de 300 propostes, de les quals 105 eren vàlides i complien els requisits per poder tirar endavant, segons l’anàlisi de personal tècnic municipal.

Aquestes 105 propostes s’han traduït en 54 actuacions diferents, ja que n’hi havia de similars o repetides, i es reparteixen en les següents categories: Equipaments, instal·lacions i mobiliari; Arranjament de voreres, accessibilitat, reurbanització de carrers i asfalt; Circulació, viabilitat, senyalització, enllumenat, serveis, informació i altres elements urbans, i Mobilitat sostenible, places, parcs, zones verdes i entorn natural. Totes elles es poden consultar al portal https://pressupostparticipatiu.lagarriga.cat, un web específic on s’hi publica tota la documentació i les novetats relatives a les diferents fases del procés.

Al taller Top10, obert a tothom, s’estudiaran els projectes presentats i es seleccionaran els 10 finalistes. La trobada inclourà un sopar per a les persones que hi assisteixin i les inscripcions ja es poden fer al correu  participacio@ajlagarriga.cat.

L’última fase d’aquest pressupost participatiu consistirà en la votació final, prevista durant pel mes de novembre, que serà la que finalment determinarà en què s’inverteixen els 200.000 disponibles.

Darrera actualització: 17.09.2019 | 12:15