La Garriga ha adquirit un compromís per a fomentar la participació democràtica i la transparència en els assumptes públics locals. Per aquest motiu ha creat diverses eines amb la voluntat de crear i consolidar un sistema de participació adequat a la democràcia local de proximitat.

Per tal de regular els drets de debat i consulta del conjunt de persones del municipi de la Garriga en tots els assumptes de competència municipal es va elaborar, l'abril de 2011, el  Reglament de Participació Ciutadana

L'any 2017 es va editar la  Guia de Participació Ciutadana . Aquesta guia informa a la ciutadania com es pot comunicar amb l’Ajuntament, com es pot informar de la gestió municipal i quines eines de participació existeixen.

Notícies

 • 16 de juliol de 2019 La Ruta del Pintxo, del 18 al 27 de juliol Ruta del Pintxo

  Un total de 36 establiments participaran a la 9a edició de la Ruta del Pintxo de la Garriga, que tindrà lloc del 18 al 27 de juliol i que ha esdevingut una de les més consolidades de la comarca. La iniciativa permetrà degustar creacions de la cuina garriguenca que -en format de pintxo- seran també una excusa per passar una bona estona en companyia i descobrir part de l‘oferta gastronòmica del municipi.

 • 12 de juliol de 2019 El programa de Festa Major, en format digital cartell festa major la garriga 2019

  Ja us podeu descarregar el programa de Festa Major de la Garriga d'aquest 2019, que es farà de l'1 al 4 d'agost.

 • 10 de juliol de 2019 Festa del barri de Sant Cristòfol Barri de Dalt

  El barri de Dalt viurà la seva festa particular coincidint amb la diada de Sant Cristòfol. La festa del barri començarà dissabte 13 de juliol a la tarda amb diverses activitats infantils i al vespre seguirà amb un sopar de germanor acompanyat de ball amb DJ.

   

Activitats

Darrera actualització: 03.12.2018 | 13:46