La Garriga ha adquirit un compromís per a fomentar la participació democràtica i la transparència en els assumptes públics locals. Per aquest motiu ha creat diverses eines amb la voluntat de crear i consolidar un sistema de participació adequat a la democràcia local de proximitat.

Per tal de regular els drets de debat i consulta del conjunt de persones del municipi de la Garriga en tots els assumptes de competència municipal es va elaborar, l'abril de 2011, el  Reglament de Participació Ciutadana

L'any 2017 es va editar la  Guia de Participació Ciutadana . Aquesta guia informa a la ciutadania com es pot comunicar amb l’Ajuntament, com es pot informar de la gestió municipal i quines eines de participació existeixen.

Notícies

  • 14 de maig de 2019 Festa del barri de Santa Rita Santa Rita

    Els dies 18 i 19 de maig el barri de Santa Rita celebra la seva festa amb un programa que comptarà amb un sopar de germanor i un espectacle musical de Remember Show a la placeta de Santa Isabel, dissabte al vespre.

  • 13 de maig de 2019 Nova edició de la ruta de la transhumància Transhumància

    Per segon any consecutiu, l’Associació Agrària de la Garriga, en col·laboració amb l’Ajuntament, organitza l’activitat “Anem de transhumància amb el ramat de Can Nualart”, una proposta que forma part del projecte Arrela’t. La ruta, que es farà diumenge 19 de maig, s’adreça a un públic de totes edats i vol donar a conèixer una activitat ramadera històrica que encara, a dia d’avui, segueix activa.

  • 8 d'abril de 2019 Recollida de propostes del pressupost, del 8 al 30 d’abril Pressupostos Participatius

    La 3a edició dels pressupostos participatius de la Garriga permetrà decidir el destí de 200.000 euros del pressupost municipal d’inversions de l’any 2020. Les propostes es poden fer arribar a l’Ajuntament a del 8 al 30 d’abril, a través del web pressupostparticipatiu.lagarriga.cat i de les urnes que s’han repartit pels diversos equipaments municipals, on cal dipositar-hi les butlletes de paper creades per a l’ocasió.

Darrera actualització: 03.12.2018 | 13:46