La Garriga ha adquirit un compromís per a fomentar la participació democràtica i la transparència en els assumptes públics locals. Per aquest motiu ha creat diverses eines amb la voluntat de crear i consolidar un sistema de participació adequat a la democràcia local de proximitat.

Per tal de regular els drets de debat i consulta del conjunt de persones del municipi de la Garriga en tots els assumptes de competència municipal es va elaborar, l'abril de 2011, el  Reglament de Participació Ciutadana

L'any 2017 es va editar la  Guia de Participació Ciutadana . Aquesta guia informa a la ciutadania com es pot comunicar amb l’Ajuntament, com es pot informar de la gestió municipal i quines eines de participació existeixen.

Notícies

  • 19 de setembre de 2019 Campanya de donació de sang Donació de sang

    El Banc de Sang i Teixits organitza una nova jornada de donació de sang a la Garriga, el 20 de setembre de 16h a 20h al Centre d'Atenció Primària.

  • 12 de setembre de 2019 Inscripcions obertes a la 10a Mostra d'Art Mostra d'Art

    La Mostra d’Art de la Garriga, l’exposició col·lectiva que s’organitza dins els actes del 8M, arriba a la seva 10a edició. Les inscripcions per participar-hi ja són obertes i poden fer-se fins al 12 de novembre, tot omplint el formulari que s'adjunta en aquesta notícia. 

  • 25 de juliol de 2019 Festa Major: inscripció prèvia i invitacions Sopar de Festa Major

    Algunes de les activitats que es faran durant la Festa Major necessiten inscripció prèvia dels participants o retirar invitació pel control de l'aforament. A continuació podeu consultar el llistat d’aquestes activitats, informar-vos d’on cal retirar la invitació i dels terminis d’inscripció. Bona Festa Major!

Darrera actualització: 03.12.2018 | 13:46