El Servei Local d'Ocupació (SLO) ofereix la competència tècnica d’un equip de professionals i una metodologia innovadora en ocupació amb més de 20 anys d’experiència. Des d'aquí, es proporcionen eines per millorar les competències d’accés al mercat de treball de les persones que es troben en recerca de feina mitjançant monogràfics i tallers específics. També s'ofereix atenció personalitzada a les empreses en la definició de perfils ocupacionals en la gestió de les ofertes de treball (borsa de treball)

El servei, que dóna cobertura a les persones empadronades als municipis de la Garriga, l’Ametlla del Vallès, Figaró-Montmany i Tagamanent, disposa d’un terminal del S.O.C. per tal de poder realitzar la renovació de la demanda i obtenir certificats oficials.

EL SLO forma part de la Xarxa de Serveis Locals de la Diputació de Barcelona (xaloc) i col·labora amb el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) en la gestió de subvencions.

El SLO està situat a la planta -1 de l'edifici consistorial i l'horari d'atenció al públic és de dilluns a divendres horari de 9 a 14h i dilluns de 16.30 a 18.30 h.

Notícies

 • 6 de juny de 2018 Taller per emprendre amb èxit Emprenedoria

  Els dies 12 i 14 de juny, de 9 a 12 h, el Servei d’Emprenedoria de l’Ajuntament organitza el taller "Vols emprendre amb èxit? De la teoria a la pràctica recolzat en casos reals".

 • 30 de maig de 2018 50.000 euros per fomentar l’ocupació estable contracte

  L’Ajuntament de la Garriga destinarà 50.000 euros a les empreses que fomentin l’ocupació estable amb la primera convocatòria de subvencions.

 • 28 de maig de 2018 Oberta una nova convocatòria de Plans d’Ocupació Municipals Brigada

  L’Ajuntament convoca nous Plans d’Ocupació Municipals 2018. Les persones interessades poden presentar la seva sol·licitud fins al dimecres 13 de juny.

 • 25 de maig de 2018 Corpus, portada al Garric de juny Portada El Garric juny 2018

  La Garriga es prepara per viure una de les celebracions més esperades de l’any, per això, dediquem la portada del butlletí municipal a la festa de Corpus.

 • 15 de maig de 2018 Networking comarcal networking

  Empresaris de la comarca treballen amb el sistema Business Networking International .

Activitats

Darrera actualització: 14.11.2016 | 10:13