El Servei Local d'Ocupació (SLO) ofereix la competència tècnica d’un equip de professionals i una metodologia innovadora en ocupació amb més de 20 anys d’experiència. Des d'aquí, es proporcionen eines per millorar les competències d’accés al mercat de treball de les persones que es troben en recerca de feina mitjançant monogràfics i tallers específics. També s'ofereix atenció personalitzada a les empreses en la definició de perfils ocupacionals en la gestió de les ofertes de treball (borsa de treball)

El servei, que dóna cobertura a les persones empadronades als municipis de la Garriga, l’Ametlla del Vallès, Figaró-Montmany i Tagamanent, disposa d’un terminal del S.O.C. per tal de poder realitzar la renovació de la demanda i obtenir certificats oficials.

EL SLO forma part de la Xarxa de Serveis Locals de la Diputació de Barcelona (xaloc) i col·labora amb el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) en la gestió de subvencions.

El SLO està situat a la planta -1 de l'edifici consistorial i l'horari d'atenció al públic és de dilluns a divendres horari de 9 a 14h i dilluns de 16.30 a 18.30 h.

Notícies

 • 23 de novembre de 2017 Es convoquen places POM de paleta paletes

  La 3a convocatòria del Pla d’Ocupació municipal (POM) ja està en marxa amb 4 places de paleta. Les persones contractades hauran de realitzar treballs vinculats a la construcció i a la reparació d'obres, i donar suport a la brigada municipal.

 • 13 d'octubre de 2017 Peces de Lego per plasmar competències i emocions lego

  Els dimecres 18 d’octubre el Servei d’Emprenedoria municipal programa un curs per treballar les competències i emocions amb peces de Lego.

 • 12 de juliol de 2017 Digitalització dels tràmits administratius gestor documental la garriga

  Per tal d'aconseguir un A juntament més àgil i transparent, des d'inici del mes de juny es va implantar un nou programa de gestor d'expedients electrònics.

 • 5 de juliol de 2017 En marxa la primera fase dels POM pintors

  Desde principis de juliol, ja estan treballant a l'Ajuntament, les persones contractades a través del POM.

 • 22 de maig de 2017 Nou taller de Maria Batet Maria batet

  El “Servei d’Emprenedoria” i “Emprèn Jove” de l'Ajuntament torna a programar un nou taller amb l'experta Maria Batet el proper 30 de maig.

Activitats

Darrera actualització: 14.11.2016 | 10:13