s:1162:"

L’ Àrea de Joventut s’encarrega de tot el que té a veure amb els i les joves de la Garriga: ocupació, formació, salut, habitatge, oci i lleure, suport a entitats juvenils i participació jove. Des de Joventut es fan polítiques que volen donar resposta a les necessitats dels i les joves del municipi i amb l’objectiu de garantir la igualtat d’oportunitats. El món dels i les joves és transversal i l’Àrea de Joventut també, és per això que des d’aquesta àrea es treballa de manera coordinada amb la resta d’àrees de l’Ajuntament en tot allò que té a veure amb els joves.

Ocupació, formació, suport a les entitats, salut i el servei PIJ i Casal de Joves són els principals àmbits d'actuació de l'àrea.

";

Notícies

 • 21 de juliol de 2017 Els concerts de nit es tornaran a fer a l'Espai Nits la Doma Espai Nits la Doma

  Per segon any consecutiu, els concerts de nit es faran a la zona propera a la Doma, a la vora de l’aparcament de les Roques. 

 • 20 de juliol de 2017 Les 2 millors fotos de #FestaMajorLG a Instagram tindran premi Concurs instagram festa major la garriga

  L'Ajuntament i L Brou del Mestre tornen a convocar el concurs d'Instagrama per Festa Major i donaran premis a les dues millors fotos etiquetades amb #FestaMajorLG.

 • 18 de juliol de 2017 Torna el Bus nocturn del projecte C17 Bus nocturn C17

  Aquest estiu torna el Bus Nocturn C17, que recorrerà les festes majors i altres concerts destinats a joves. L’objectiu d’aquest servei és el de facilitar la mobilitat nocturna durant actes d’oci nocturn a la comarca.

 • 17 de juliol de 2017 La Ruta del Pintxo, del 20 al 27 de juliol ruta pintxo

  La 7a edició de la Ruta del Pintxo de la Garriga, organitzada per Mexcla’t, comptarà aquest juliol amb la participació d’una quarantena d’establiments del municipi. Tots ells, oferiran una recepta pròpia, que el públic podrà degustar del 20 al 27 de juliol.

 • 14 de juliol de 2017 Obertes les inscripcions de Festa Major Esgarrinxada infantil

  La Festa Major compta amb una vintena d'activitats amb inscripció prèvia que cal fer a l'OAC, al web municipal, directament a les entitats o just abans de la sessió.

Darrera actualització: 30.09.2013 | 01:11