L’ Àrea de Joventut s’encarrega de tot el que té a veure amb els i les joves de la Garriga: ocupació, formació, salut, habitatge, oci i lleure, suport a entitats juvenils i participació jove. Des de Joventut es fan polítiques que volen donar resposta a les necessitats dels i les joves del municipi i amb l’objectiu de garantir la igualtat d’oportunitats. El món dels i les joves és transversal i l’Àrea de Joventut també, és per això que des d’aquesta àrea es treballa de manera coordinada amb la resta d’àrees de l’Ajuntament en tot allò que té a veure amb els joves.

Ocupació, formació, suport a les entitats, salut i el servei PIJ i Casal de Joves són els principals àmbits d'actuació de l'àrea.

Notícies

  • 14 d'agost de 2018 Joves de la Garriga es formen a l’estiu cursos casal joves

    Durant el mes de juliol, diversos nois i noies van participar en els cursos intensius organitzats pel Casal de Joves de la Garriga.

  • 10 d'agost de 2018 Una foto del correfoc, la millor de Festa Major concurs instagram

    Una foto del correfoc del Front Diabòlic ha estat la imatge més votada al concurs d'Instagram de Festa Major.

  • 9 d'agost de 2018 Valoració de la Festa Major festa major

    La Comissió de Festa Major vol recollir el màxim d'opinions per tal de poder millorar la programació, el tipus d'activitats i la durada de la festa; així com repetir, descartar o reorganitzar aquells actes que es suggereixin.

Darrera actualització: 24.01.2018 | 11:21