L’ Àrea de Joventut s’encarrega de tot el que té a veure amb els i les joves de la Garriga: ocupació, formació, salut, habitatge, oci i lleure, suport a entitats juvenils i participació jove. Des de Joventut es fan polítiques que volen donar resposta a les necessitats dels i les joves del municipi i amb l’objectiu de garantir la igualtat d’oportunitats. El món dels i les joves és transversal i l’Àrea de Joventut també, és per això que des d’aquesta àrea es treballa de manera coordinada amb la resta d’àrees de l’Ajuntament en tot allò que té a veure amb els joves.

Ocupació, formació, suport a les entitats, salut i el servei PIJ i Casal de Joves són els principals àmbits d'actuació de l'àrea.

Notícies

  • 20 d'agost de 2019 Joves agents d’igualtat Agents d'Igualtat

    Per seguir treballant per la implicació de la ciutadania en processos d’abordatge de les violències masclistes, l’Ajuntament va organitzar la formació Joves Agents d’Igualtat el 6 de juliol a la Torre del Fanal.

  • 1 d'agost de 2019 Per un correfoc segur correfoc la garriga

    Com cada any, des de l'Ajuntament i el Front Diabòlic es recomanen diferents mesures a participants i comerços per tal que els diferents correfocs de Festa Major siguin activitats segures.

  • 29 de juliol de 2019 La Festa Major, punt de trobada i diversió cartell festa major

    De l’1 al 4 d’agost, la Festa Major de la Garriga omplirà les places i els carrers del poble d’activitats i espectacles per a totes les edats.

Darrera actualització: 24.01.2018 | 11:21