L’ Àrea de Joventut s’encarrega de tot el que té a veure amb els i les joves de la Garriga: ocupació, formació, salut, habitatge, oci i lleure, suport a entitats juvenils i participació jove. Des de Joventut es fan polítiques que volen donar resposta a les necessitats dels i les joves del municipi i amb l’objectiu de garantir la igualtat d’oportunitats. El món dels i les joves és transversal i l’Àrea de Joventut també, és per això que des d’aquesta àrea es treballa de manera coordinada amb la resta d’àrees de l’Ajuntament en tot allò que té a veure amb els joves.

Ocupació, formació, suport a les entitats, salut i el servei PIJ i Casal de Joves són els principals àmbits d'actuació de l'àrea.

Notícies

  • 15 de febrer de 2019 Curs de monitor i monitora al Casal de Joves Curs monitor

    El Casal de Joves, a través del Punt d’Informació Juvenil de la Garriga, organitza el curs de monitor i monitora, destinat a joves majors de 18 anys i que s’impartirà entre l’abril i el maig.

  • 9 de gener de 2019 El Garric estrena nova imatge Garric gener 2019

    El Garric , el butlletí municipal de la Garriga, es publica, a partir d’aquest mes de gener, amb una imatge renovada, més moderna i a tot color.

  • 8 de gener de 2019 Nous cursos i tallers del Casal de Joves Cursos Casal de Joves

    De cara a aquest nou any, el Punt d’Informació Juvenil del Casal de Joves prepara nous cursos i tallers.

Activitats

Darrera actualització: 24.01.2018 | 11:21