Recuperació de la Nit de l’Esport per homenatjar les entitats

Dijous, 19 d'octubre de 2017 a les 08:00

El proper 27 d’octubre, l’Ajuntament homenatjarà a les entitats esportives durant la Nit de l’Esport.

L’activitat es torna a recuperar després de deu anys amb la intenció de posar en valor la tasca d’aquestes associacions que donen l’oportunitat de practicar esport a més de 1500 persones.

Fins ara es feia el Reconeixement als esportistes per Festa Major però la Nit de l’Esport va més enllà i vol ser punt de trobada i intercanvi entre les persones que participen a les competicions. Per aquest motiu, la Nit de l’Esport comptarà amb un sopar a un restaurant de la Garriga. L’Ajuntament pagarà el de les persones nominades i subvencionarà part del de les famílies i gent dels clubs.

La Nit de l’Esport no només es pretén guardonar a l’esportista que hagi destacat pels èxits assolits sinó també a aquelles persones que representin els valors de l’esport: el compromís, el respecte, la constància, l’esforç, la solidaritat o la responsabilitat.

Es pot consultar les persones nominades que el jurat, format pel regidor d’esports, Joan Esteban, el tècnic d’esports, Jordi Batllori, el periodista de Ràdio Silenci, Jordi Roig, i el periodista de VOTV i director de La Jornada del Vallès, Jordi Calls, ha decidit que passin a la final al document adjunt

 

Darrera actualització: 19.10.2017 | 11:41