L’ àrea d’Esports de l’Ajuntament de la Garriga s'encarrega de gestionar les instal·lacions esportives del municipi i de promocionar activitats físic/esportives que siguin beneficioses pel conjunt de la població. A més, també coordina i recolza les entitats esportives en tot allò que sigui del seu interès i les assessora en temes de l’àmbit esportiu a entitats i ciutadans que ho demanin.


D'altra banda, l'àrea d'Esports gestiona diferents projectes com són l'Esport Escolar, la Gimnàstica per a gent gran, la gimnàstica de manteniment, el Kàrate, la Cursa Popular i el Casal d'Estiu Quercus.

Notícies

  • 20 de maig de 2019 Sorteig de Quercus Quercus

    El proper 22 de maig a les 11 h es celebrarà el sorteig per a les places del casal esportiu Quercus 2019 a la Sala de Plens. El sorteig només es farà en el cas que al casal s’hi hagin preinscrit més de 150 infants.

  • 29 d'abril de 2019 Cursa de fons de les Tortugues Tortugues

    El proper 1 de maig a les 9.30 h tindrà lloc la Cursa de fons de les Tortugues, que consta de dues distàncies: un recorregut de 14 quilòmetres i un altre de 7 quilòmetres, sempre per l’entorn de la Garriga. http://lestortugues.cat

  • 26 d'abril de 2019 Secció familiar del CEG ceg

    El Centre Excursionista de la Garriga (CEG) ha reactivat  la seva secció familiar, pensada per apropar infants i joves a les activitats de muntanya i natura. Des de l’entitat s’organitzaran sortides mensuals, tant per l’entorn de la Garriga com per altres indrets més allunyats, on es desplaçament es farà en tren o en vehicles propis.

Darrera actualització: 19.06.2018 | 12:32