L’ àrea d’Esports de l’Ajuntament de la Garriga s'encarrega de gestionar les instal·lacions esportives del municipi i de promocionar activitats físic/esportives que siguin beneficioses pel conjunt de la població. A més, també coordina i recolza les entitats esportives en tot allò que sigui del seu interès i les assessora en temes de l’àmbit esportiu a entitats i ciutadans que ho demanin.


D'altra banda, l'àrea d'Esports gestiona diferents projectes com són l'Esport Escolar, la Gimnàstica per a gent gran, la gimnàstica de manteniment, el Kàrate, la Cursa Popular i el Casal d'Estiu Quercus.

Notícies

  • 12 de juliol de 2019 El programa de Festa Major, en format digital cartell festa major la garriga 2019

    Ja us podeu descarregar el programa de Festa Major de la Garriga d'aquest 2019, que es farà de l'1 al 4 d'agost.

  • 10 de juliol de 2019 6è Memorial Josep Segú Memorial Segú

    El  Club Ciclista la Garriga, amb el suport de l’Ajuntament, organitza el proper 13 de juliol el 6è Memorial Josep Segú: una jornada esportiva d’homenatge al conegut ciclista garriguenc. El Memorial constarà de quatre curses, que sortiran des del principi del Passeig: una per a les categories Màster 40, 50 i 60 (15 h); una de cadets (16.15 h), una de júniors (17.30 h) i, finalment, la cursa per a les categories Elit, Sub23 i Màster 30 19 h).

  • 4 de juliol de 2019 Caminada per a famílies Secció familiar

    El proper diumenge 7 de juliol la secció familiar del Centre Excursionista Garriguenc (CEG) organitza una nova sortida, aquesta vegada una caminada que sortirà al matí des dels Pinetons i acabarà a la Piscina del Figaró, on les famílies participants podran passar el dia i dinar.

Darrera actualització: 19.06.2018 | 12:32