L’ àrea d’Esports de l’Ajuntament de la Garriga s'encarrega de gestionar les instal·lacions esportives del municipi i de promocionar activitats físic/esportives que siguin beneficioses pel conjunt de la població. A més, també coordina i recolza les entitats esportives en tot allò que sigui del seu interès i les assessora en temes de l’àmbit esportiu a entitats i ciutadans que ho demanin.


D'altra banda, l'àrea d'Esports gestiona diferents projectes com són l'Esport Escolar, la Gimnàstica per a gent gran, la gimnàstica de manteniment, el Kàrate, la Cursa Popular i el Casal d'Estiu Quercus.

Notícies

  • 10 de gener de 2019 La nova gespa del camp de futbol, a punt d’instal·lar-se Camp futbol nova gespa

    Continuen els treballs per a substituir la gespa del camp de futbol municipal, una actuació que també servirà per introduir altres millores en l’equipament esportiu.

  • 9 de gener de 2019 El Garric estrena nova imatge Garric gener 2019

    El Garric , el butlletí municipal de la Garriga, es publica, a partir d’aquest mes de gener, amb una imatge renovada, més moderna i a tot color.

  • 2 de gener de 2019 El camp Municipal de futbol estrenarà gespa nova Camp futbol

    A partir del dia 2 de gener, es durà a terme el canvi de gespa del camp de futbol de la Garriga. La gespa actual va ser instal·lada l’any 2006, fet pel qual era molt necessari canviar-la, ja que la seva vida útil ha arribat a la seva fi.

Darrera actualització: 19.06.2018 | 12:32