Les associacions són constituïdes per tres o més persones que s'uneixen de manera voluntària, lliure i solidària per aconseguir, sense afany de lucre, una finalitat comuna d'interès general i es comprometen a posar en comú llurs coneixements, activitats o recursos econòmics amb caràcter temporal o indefinit.
 

A la Garriga, amb més d’un centenar d’entitats, compta amb un teixit associatiu molt ampli, variat i actiu.

Les associacions i entitats legalment constituïdes, així com els col•lectius estables sense afany de lucre, que tinguin la seva seu social i/o activitat habitual al municipi, es poden inscriure Registre al municipal d’entitats. D’aquesta manera formaran part del fitxer municipal i podran gaudir de la cessió d’espais i material, rebran informació de l’Ajuntament i d’altres entitats,....

Notícies

  • 16 de juliol de 2018 Ruta del Pintxo solidària Ruta del Pintxo

    Un cop més, torna a la Garriga la Ruta del Pintxo, que enguany celebra la vuitena edició, del 19 al 28 de juliol.

  • 13 de juliol de 2018 Vols ser voluntari? Reforç escolar

    La Torre del Fanal busca voluntaris per formar part del projecte de classes de reforç que s’ofereix a alumnes de 1r i 2n d’ESO dels Instituts Vil·la Romana i Manuel Blancafort.

  • 10 de juliol de 2018 Concert coral del grups d’Alemanya, Polònia i França. Pueri Cantores

    En el marc del XLII Congrés Internacional de Pueri Cantores, actuaran a l’Església de Sant Esteve, a més de l'Escolania Parroquial,  tres cors convidats provinents d’Alemanya, Polònia i França.

Activitats

Darrera actualització: 21.06.2017 | 09:39