Les associacions són constituïdes per tres o més persones que s'uneixen de manera voluntària, lliure i solidària per aconseguir, sense afany de lucre, una finalitat comuna d'interès general i es comprometen a posar en comú llurs coneixements, activitats o recursos econòmics amb caràcter temporal o indefinit.

A la Garriga, amb més d’un centenar d’entitats, compta amb un teixit associatiu molt ampli, variat i actiu. Les seves dades i activitats les podeu trobar recollides en una web d'entitats

Les associacions i entitats legalment constituïdes, així com els col·lectius estables sense afany de lucre, que tinguin la seva seu social i/o activitat habitual al municipi, es poden inscriure Registre al municipal d’entitats. D’aquesta manera formaran part del fitxer municipal i podran gaudir de la cessió d’espais i material, rebran informació de l’Ajuntament i d’altres entitats,....

Notícies

  • 14 de gener de 2019 Aplec de la Sardana d’Hivern Aplec de la Sardana d'Hivern

    Aquest gener, torna una nova edició de l’Aplec de la Sarda d’Hivern, enguany la 7a. Serà el dia 20, al pavelló de Can Noguera, a les 16.30 h i comptarà amb les cobles Mediterrània, Ciutat de Girona i Jovenívola de Sabadell.

  • 11 de gener de 2019 Nous cursos a l’Aula de la Universitat a l’Abast Presentació cursos FUMH

    La Fundació Universitària Martí l’Humà engega una nova oferta de cursos trimestrals de l’Aula Universitat a l’Abast, que inclouen les temàtiques d’Història de la Música, Història de  l’Art, Salut i Filosofia.

  • 9 de gener de 2019 El Garric estrena nova imatge Garric gener 2019

    El Garric , el butlletí municipal de la Garriga, es publica, a partir d’aquest mes de gener, amb una imatge renovada, més moderna i a tot color.

Darrera actualització: 03.12.2018 | 14:04