Les associacions són constituïdes per tres o més persones que s'uneixen de manera voluntària, lliure i solidària per aconseguir, sense afany de lucre, una finalitat comuna d'interès general i es comprometen a posar en comú llurs coneixements, activitats o recursos econòmics amb caràcter temporal o indefinit.
 

A la Garriga, amb més d’un centenar d’entitats, compta amb un teixit associatiu molt ampli, variat i actiu.

Les associacions i entitats legalment constituïdes, així com els col•lectius estables sense afany de lucre, que tinguin la seva seu social i/o activitat habitual al municipi, es poden inscriure Registre al municipal d’entitats. D’aquesta manera formaran part del fitxer municipal i podran gaudir de la cessió d’espais i material, rebran informació de l’Ajuntament i d’altres entitats,....

Notícies

 • 25 d'abril de 2018 Tornen les colònies per a gent gran Colònies Gent Gran

  L'Ajuntament, en col·laboració amb l'Asil Hospital, organitzarà el proper mes de juny unes colònies per a la gent gran de la Garriga. La sortida tindrà lloc de l’11 al 15 de juny a l'hotel La Terrassa de Platja d'Aro.

 • 24 d'abril de 2018 Sessió per treballar la campanya N+O és NO Campanya No es No

  Conscients que la implicació d'entitats i ciutadania és capdal per millorar els projectes, les àrees d'Igualtat i Joventut de l'Ajuntament fan una crida a participar en una sessió de treball per dissenyar la nova campanya  N+O és NO.

 • 16 d'abril de 2018 Torna la caminada nocturna Caminada nocturna

  La caminada nocturna tornarà a ser el plat fort de la festa del barri de Montserrat que es farà del 26 al 28 d’abril.

 • 10 d'abril de 2018 Obert el període d’inscripcions a la Fira d’Entitats Fira d'Entitats i Associacions

  Les entitats interessades a participar a la VI Fira d’Entitats i Associacions de la Garriga, que tindrà lloc el 30 de juny, han d’enviar la fitxa d’inscripció a l’Àrea de Participació Ciutadana de l’Ajuntament.

 • 13 de març de 2018 Recital de poesia de l’alumnat de català dia poesia

  L’Oficina de Català organitza el proper 16 de març un recital coincidint amb el Dia Mundial de la Poesia.

Activitats

Darrera actualització: 21.06.2017 | 09:39