Les associacions són constituïdes per tres o més persones que s'uneixen de manera voluntària, lliure i solidària per aconseguir, sense afany de lucre, una finalitat comuna d'interès general i es comprometen a posar en comú llurs coneixements, activitats o recursos econòmics amb caràcter temporal o indefinit.
 

A la Garriga, amb més d’un centenar d’entitats, compta amb un teixit associatiu molt ampli, variat i actiu.

Les associacions i entitats legalment constituïdes, així com els col•lectius estables sense afany de lucre, que tinguin la seva seu social i/o activitat habitual al municipi, es poden inscriure Registre al municipal d’entitats. D’aquesta manera formaran part del fitxer municipal i podran gaudir de la cessió d’espais i material, rebran informació de l’Ajuntament i d’altres entitats,....

Notícies

 • 21 de novembre de 2017 Homenatge a Rafael Patxot cicle reravera

  El Cicle Reravera, que es farà durant aquest mes de novembre, centrarà la seva temàtica en la figura de l’escriptor , bibliòfil i mecenes, Rafael Patxot.

 • 21 de novembre de 2017 Caminada solidària caminada solidària

  El proper diumenge 26 de novembre, Mans Unides organitza la popular “Caminada Solidària amb la col·laboració del Club Atletisme Les Tortugues. 

   

   

 • 20 de novembre de 2017 Música per Santa Cecília sta cecília

  Com cada any, la Garriga celebra Santa Cecília.

 • 7 de novembre de 2017 Nova edició de la ruta de l'oli ruta oli

  El proper diumenge 12 de novembre, l’Associació Agrària de la Garriga organitza una nova edició de la Ruta de l'Oli

 • 4 d'octubre de 2017 La Garriga, a la trobada Internacional de Catifaires a Mèxic trobada catifaires mèxic

  La Garriga participarà a la segona trobada Internacional de Catifaires a Uriangato, Guanajuato, Mèxic, els dies del 3 al 10 d’octubre, amb motiu de la festa de la Octava Noche de San Miguel Arcángel.

Darrera actualització: 21.06.2017 | 09:39