Les associacions són constituïdes per tres o més persones que s'uneixen de manera voluntària, lliure i solidària per aconseguir, sense afany de lucre, una finalitat comuna d'interès general i es comprometen a posar en comú llurs coneixements, activitats o recursos econòmics amb caràcter temporal o indefinit.
 

A la Garriga, amb més d’un centenar d’entitats, compta amb un teixit associatiu molt ampli, variat i actiu.

Les associacions i entitats legalment constituïdes, així com els col•lectius estables sense afany de lucre, que tinguin la seva seu social i/o activitat habitual al municipi, es poden inscriure Registre al municipal d’entitats. D’aquesta manera formaran part del fitxer municipal i podran gaudir de la cessió d’espais i material, rebran informació de l’Ajuntament i d’altres entitats,....

Notícies

 • 20 de juliol de 2017 Les 2 millors fotos de #FestaMajorLG a Instagram tindran premi Concurs instagram festa major la garriga

  L'Ajuntament i L Brou del Mestre tornen a convocar el concurs d'Instagrama per Festa Major i donaran premis a les dues millors fotos etiquetades amb #FestaMajorLG.

 • 17 de juliol de 2017 La Ruta del Pintxo, del 20 al 27 de juliol ruta pintxo

  La 7a edició de la Ruta del Pintxo de la Garriga, organitzada per Mexcla’t, comptarà aquest juliol amb la participació d’una quarantena d’establiments del municipi. Tots ells, oferiran una recepta pròpia, que el públic podrà degustar del 20 al 27 de juliol.

 • 14 de juliol de 2017 Obertes les inscripcions de Festa Major Esgarrinxada infantil

  La Festa Major compta amb una vintena d'activitats amb inscripció prèvia que cal fer a l'OAC, al web municipal, directament a les entitats o just abans de la sessió.

 • 14 de juliol de 2017 1r Trial 4x4 trial

  L'Automòbil Club la Garriga organitza el cap de setmana del 22 i 23 de juliol el primer Trial 4X4 obert al públic en general.

 • 12 de juliol de 2017 Digitalització dels tràmits administratius gestor documental la garriga

  Per tal d'aconseguir un A juntament més àgil i transparent, des d'inici del mes de juny es va implantar un nou programa de gestor d'expedients electrònics.

Darrera actualització: 21.06.2017 | 09:39