L’adolescència té la paraula

Dilluns, 3 de desembre de 2018 a les 08:00

Després d’una dècada d’existència del Consell d’Infants, l’àrea d’Ensenyament ha volgut donar continuació al projecte amb nois i noies de més de 12 anys. Per això, aquest desembre es constitueix el primer Consell d’Adolescents de la Garriga.

El Consell serà un òrgan de participació on jovent de 12 a 16 anys podrà exercir el seu dret a participar, a expressar idees i pensaments i on podrà proposar accions per a transformar el municipi.

El Consell d’Adolescents comença, en aquesta primera “edició”, amb alumnes de 1r i 2n d’ESO, i la intenció d’incorporar cada any un curs més, fins a arribar a 4t d’ESO.

L’Institut Vil·la Romana i l’Institut Manuel Blancafort aporten dos consellers o conselleres de 1r i dos més de 2n respectivament. I del Sant Lluís Gonçaga i de l’ISCAT en sortiran un de 1r i un de 2n, de cada centre.

Amb la creació d’aquest òrgan, que es constituirà el dia 18 de desembre, la Garriga es posiciona com un dels primers municipis amb comptar amb un Consell d’Adolescents. I és que actualment, a Catalunya, del centenar de consells constituïts, només un 12 % són d'adolescents.

Darrera actualització: 03.12.2018 | 11:45