L’Àrea d’Ensenyament, creada l’any 1996, actualment està ubicada a l’edifici del carrer Negociant, 79, des d’on es gestionen els serveis i projectes d’atenció educativa.

Existeixen quatre centres educatius municipals: Escola Municipal de Música (EMM ), Escola Municipal d’Educació (EME) , Escola Municipal d’Art i Disseny (EMAD ) i Escola Bressol Municipal Les Caliues (EBM) .

A més, a la Garriga hi ha altres centres educatius: Escola Els Pinetons , Escola Giroi , Escola Puiggraciós , Escola Tagamanent , Escola Sant Lluís , Escola Iscat , Escola Sek Catalunya , Institut Manuel Blancafort , Institut Vil·la Romana i la Llar d'Infants La Rialla .

Notícies

  • 7 d'octubre de 2019 Curs per a l’accés a cicles formatius Accés a cicles

    Les persones que vulguin presentar-se a la prova d’accés als cicles formatius de grau mitjà tenen l’oportunitat d’apuntar-se al curs de preparació específic que organitza l’Ajuntament.

  • 4 d'octubre de 2019 Torna el joc “Endevina-la!” Endevina-la

    Per 4t any consecutiu, l’Oficina de Català i l’ASIC – Som la Garriga organitzen el joc de llengua i enginy “Endevina-la!”.

  • 25 de setembre de 2019 Actes de sensibilització per un món sostenible setmana clima

    L’Ajuntament dona suport als actes organitzats al municipi durant la Setmana del Clima (del 23 al 27 de setembre), en què tant des de centres educatius com des de col·lectius i entitats organitzen accions de protesta i sensibilització per la lluita contra el canvi climàtic.

Darrera actualització: 14.06.2018 | 11:25