L’Àrea d’Ensenyament, creada l’any 1996, actualment està ubicada a l’edifici del carrer Negociant, 79, des d’on es gestionen els serveis i projectes d’atenció educativa.

Existeixen quatre centres educatius municipals: Escola Municipal de Música (EMM ), Escola Municipal d’Educació (EME) , Escola Municipal d’Art i Disseny (EMAD ) i Escola Bressol Municipal Les Caliues (EBM) .

A més, a la Garriga hi ha altres centres educatius: Escola Els Pinetons , Escola Giroi , Escola Puiggraciós , Escola Tagamanent , Escola Sant Lluís , Escola Iscat , Escola Sek Catalunya , Institut Manuel Blancafort , Institut Vil·la Romana i la Llar d'Infants La Rialla .

Notícies

  • 9 de novembre de 2018 Nous consells d’Infants i d’Adolescents Consell d'Infants

    Aquesta setmana s'ha presentat el 10è Consell d’Infants de la Garriga, un òrgan de participació format per alumnat de 5è i 6è de les escoles del municipi.

  • 7 de novembre de 2018 Les escoles s’apropen al comerç local Comerç a les escoles

    Amb l’objectiu d’apropar el comerç local del municipi a les escoles, l’ASIC, amb el suport de l’Ajuntament, engega aquest mes de novembre una sèrie d’activitats adreçades a l’alumnat de 3r de primària dels centres Puiggraciós, Els Pinetons, Giroi, Sant Lluís Gonçaga i Tagamanent.

  • 2 de novembre de 2018 Inici dels primers tallers ACE ACE

    Durant aquest mes d’octubre han començat els tallers del programa d’Activitats Culturals a les Escoles (ACE), amb nois i noies de 5è i 6è de les escoles de la Garriga.

Darrera actualització: 14.06.2018 | 11:25