L’Àrea d’Ensenyament, creada l’any 1996, actualment està ubicada a l’edifici del carrer Negociant, 79, des d’on es gestionen els serveis i projectes d’atenció educativa.

Existeixen quatre centres educatius municipals: Escola Municipal de Música (EMM ), Escola Municipal d’Educació (EME) , Escola Municipal d’Art i Disseny (EMAD ) i Escola Bressol Municipal Les Caliues (EBM) .

A més, a la Garriga hi ha altres centres educatius: Escola Els Pinetons , Escola Giroi , Escola Puiggraciós , Escola Tagamanent , Escola Sant Lluís , Escola Iscat , Escola Sek Catalunya , Institut Manuel Blancafort , Institut Vil·la Romana i la Llar d'Infants La Rialla .

Notícies

  • 18 de gener de 2019 Conèixer com era l’educació en temps de guerra, a través del joc L'educació en temps de guerra

    Joan Rof Garcia, garriguenc i estudiant de Magisteri, ha creat una activitat didàctica adreçada a alumnat de Primària i d’ESO, que permetrà els nois i noies conèixer i reflexionar sobre com va afectar la Guerra Civil l’educació d’escolars refugiats a la Garriga.

  • 11 de gener de 2019 Nous cursos a l’Aula de la Universitat a l’Abast Presentació cursos FUMH

    La Fundació Universitària Martí l’Humà engega una nova oferta de cursos trimestrals de l’Aula Universitat a l’Abast, que inclouen les temàtiques d’Història de la Música, Història de  l’Art, Salut i Filosofia.

  • 9 de gener de 2019 El Garric estrena nova imatge Garric gener 2019

    El Garric , el butlletí municipal de la Garriga, es publica, a partir d’aquest mes de gener, amb una imatge renovada, més moderna i a tot color.

Activitats

Darrera actualització: 14.06.2018 | 11:25