L’Àrea d’Ensenyament, creada l’any 1996, actualment està ubicada a l’edifici del carrer Negociant, 79, des d’on es gestionen els serveis i projectes d’atenció educativa.

Existeixen quatre centres educatius municipals: Escola Municipal de Música (EMM ), Escola Municipal d’Educació (EME) , Escola Municipal d’Art i Disseny (EMAD ) i Escola Bressol Municipal Les Caliues (EBM) .

A més, a la Garriga hi ha altres centres educatius: Escola Els Pinetons , Escola Giroi , Escola Puiggraciós , Escola Tagamanent , Escola Sant Lluís , Escola Iscat , Escola Sek Catalunya , Institut Manuel Blancafort , Institut Vil·la Romana i la Llar d'Infants La Rialla .

Notícies

  • 8 de juliol de 2019 Casals, també a l’agost i al setembre Casal d'agost

    Del 29 de juliol al 23 d’agost l’Ajuntament posa a disposició de les famílies que ho necessitin un casal municipal d’agost, que es farà a l’escola Puiggraciós i que s’adreça a nens i nenes de P3 a 6è d’educació primària.

  • 25 de juny de 2019 Cursos de català per a persones nouvingudes català

    Davant la demanda de persones interessades a fer classes per començar a conèixer la llengua catalana, l'Oficina de Català ha decidit organitzar un curs de 45 hores durant el mes de juliol.

  • 19 de juny de 2019 Ludoteca a la Torre del Fanal ludoteca

    Les alumnes del curs de cangurs organitzen una ludoteca els dies 25 i 26 de juny.

Darrera actualització: 14.06.2018 | 11:25