L’Àrea d’Ensenyament, creada l’any 1996, actualment està ubicada a l’edifici del carrer Negociant, 79, des d’on es gestionen els serveis i projectes d’atenció educativa.

Existeixen quatre centres educatius municipals: Escola Municipal de Música (EMM ), Escola Municipal d’Educació (EME) , Escola Municipal d’Art i Disseny (EMAD ) i Escola Bressol Municipal Les Caliues (EBM) .

A més, a la Garriga hi ha altres centres educatius: Escola Els Pinetons , Escola Giroi , Escola Puiggraciós , Escola Tagamanent , Escola Sant Lluís , Escola Iscat , Escola Sek Catalunya , Institut Manuel Blancafort , Institut Vil·la Romana i la Llar d'Infants La Rialla .

Notícies

  • 22 de maig de 2019 Trobada de Fem Dansa Fem Dansa

    El poliesportiu de Can Noguera acollirà el 24 de maig a les 10 h la primera trobada del Projecte Fem Dansa, un projecte impulsat des del centre de Recursos del Vallès Oriental per fomentar l’aprenentatge d’habilitats rítmiques i artístiques entre els infants.

  • 20 de maig de 2019 Sorteig de Quercus Quercus

    El proper 22 de maig a les 11 h es celebrarà el sorteig per a les places del casal esportiu Quercus 2019 a la Sala de Plens. El sorteig només es farà en el cas que al casal s’hi hagin preinscrit més de 150 infants.

  • 9 de maig de 2019 Inscripcions als casals municipals d’estiu Casal de lleure

    Les persones interessades a apuntar els seus infants al casal de lleure i al casal multiesportiu de l’Ajuntament, que es desenvoluparan del 25 de juny al 2 d’agost, tenen una cita el proper 15 de maig a l’escola Puiggraciós, on es celebrarà una reunió informativa.

Darrera actualització: 14.06.2018 | 11:25