L’Àrea d’Ensenyament, creada l’any 1996, actualment està ubicada a l’edifici del carrer Negociant, 79, des d’on es gestionen els serveis i projectes d’atenció educativa.

Existeixen quatre centres educatius municipals: Escola Municipal de Música (EMM ), Escola Municipal d’Educació (EME) , Escola Municipal d’Art i Disseny (EMAD ) i Escola Bressol Municipal Les Caliues (EBM) .

A més, a la Garriga hi ha altres centres educatius: Escola Els Pinetons , Escola Giroi , Escola Puiggraciós , Escola Tagamanent , Escola Sant Lluís , Escola Iscat , Escola Sek Catalunya , Institut Manuel Blancafort , Institut Vil·la Romana i la Llar d'Infants La Rialla .

Notícies

  • 30 d'octubre de 2019 Formació per a prevenir l’ús problemàtic de pantalles en joves Pantalles i joves

    La Diputació de Barcelona, amb la col·laboració del Pla de Prevenció de Drogues i Prevenció de la Salut C17, organitza una formació per a la prevenció i detecció de l’ús problemàtic de pantalles en adolescents.

  • 7 d'octubre de 2019 Curs per a l’accés a cicles formatius Accés a cicles

    Les persones que vulguin presentar-se a la prova d’accés als cicles formatius de grau mitjà tenen l’oportunitat d’apuntar-se al curs de preparació específic que organitza l’Ajuntament.

  • 4 d'octubre de 2019 Torna el joc “Endevina-la!” Endevina-la

    Per 4t any consecutiu, l’Oficina de Català i l’ASIC – Som la Garriga organitzen el joc de llengua i enginy “Endevina-la!”.

Darrera actualització: 14.06.2018 | 11:25