La Regidoria de Cultura té com a missió impulsar i promoure la cultura des de diversos àmbits i equipaments especialitzats del poble com  el Teatre de la Garriga-El Patronat,  la Biblioteca Núria Albó i  la Sala Municipal d’art i exposicions Andreu Dameson i Aspa.

També promou, a través del patronat de les diferents fundacions,  el llegat de Josep Maurí i el  de Fornells- Pla i Conxa Sisquella.

Des d'aquesta àrea també es dóna suport al  Cinema Alhambra i a les diferents entitats del municipi.

 

Notícies

  • 16 de setembre de 2019 Inscripcions als cursos de català inscripcions català

    L'Oficina de Català organitza les inscripcions per als cursos de català del Vallès Oriental durant la segona quinzena de setembre.

  • 13 de setembre de 2019 Nouc curs de l'Escoleta de Teatre Escoleta de Teatre

    La Garriga compta, des de fa anys, amb una Escola de Teatre: una iniciativa que gestiona l’Associació Frec a Frec - amb el suport de l’Ajuntament- i que ofereix cursos de teatre per a diversos col·lectius i edats.

  • 12 de setembre de 2019 Inscripcions obertes a la 10a Mostra d'Art Mostra d'Art

    La Mostra d’Art de la Garriga, l’exposició col·lectiva que s’organitza dins els actes del 8M, arriba a la seva 10a edició. Les inscripcions per participar-hi ja són obertes i poden fer-se fins al 12 de novembre, tot omplint el formulari que s'adjunta en aquesta notícia. 

Darrera actualització: 15.06.2015 | 01:13