La Regidoria de Cultura té com a missió impulsar i promoure la cultura des de diversos àmbits i equipaments especialitzats del poble com  el Teatre de la Garriga-El Patronat,  la Biblioteca Núria Albó i  la Sala Municipal d’art i exposicions Andreu Dameson i Aspa.

També promou, a través del patronat de les diferents fundacions,  el llegat de Josep Maurí i el  de Fornells- Pla i Conxa Sisquella.

Des d'aquesta àrea també es dóna suport al  Cinema Alhambra i a les diferents entitats del municipi.

 

Notícies

  • 15 de febrer de 2019 Es prepara un llibre sobre Interpretació del Patrimoni Llibre IP

    L’Ajuntament, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, està preparant un llibre sobre Interpretació del Patrimoni (IP), disciplina que encara no compta amb cap publicació en català.

  • 14 de febrer de 2019 "Màtria", al Teatre Màtria

    Dins dels actes de commemoració del bombardeig, aquest dissabte, el Teatre de la Garriga – El Patronat acull Màtria , una obra que reivindica la Història a través de les cartes d’un soldat afusellat a la Guerra Civil, el cos del qual va desaparèixer, a la seva mare.

  • 14 de febrer de 2019 Exposició en memòria del dibuixant garriguenc Josep Maria Serra Exposició Josep Maria Serra

    Aquest divendres 15 de febrer, a les 19 h, s'inaugura a la Fundació Maurí una mostra en memòria del dibuixant Josep Maria Serra i Constantí, nascut a la Garriga el 1922 i que comptarà amb una vintena d'obres de l’artista, on s’inclou material inèdit cedit per la família.

Darrera actualització: 15.06.2015 | 01:13