La Regidoria de Cultura té com a missió impulsar i promoure la cultura des de diversos àmbits i equipaments especialitzats del poble com  el Teatre de la Garriga-El Patronat,  la Biblioteca Núria Albó i  la Sala Municipal d’art i exposicions Andreu Dameson i Aspa.

També promou, a través del patronat de les diferents fundacions,  el llegat de Josep Maurí i el  de Fornells- Pla i Conxa Sisquella.

Des d'aquesta àrea també es dóna suport al  Cinema Alhambra i a les diferents entitats del municipi.

 

Notícies

 • 18 de setembre de 2017 Càsting per participar als pastorets càsting pastorets

  El proper divendres 22 de setembre l'associació Fem Pastorets farà el càsting, d'actors i col·laboradors per l'obra d'aquest Nadal.

 • 14 de setembre de 2017 Classe oberta per conèixer l'Escoleta de Teatre escoleta de teatre

  L’Escolta de Teatre de la Garriga, una iniciativa de l’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament, engega un nou curs amb una sessió de portes obertes el proper 21 de setembre.

 • 8 de setembre de 2017 Inscripcions als cursos de català cursos català

  A partir del 12 de setembre es faran proves de nivell de català i inscripcions als cursos que oferirà l’Oficina de Català a través de l’Ajuntament i la Generalitat.

 • 7 de setembre de 2017 Inici de la nova temporada del Teatre temporada teatre la garriga

  El Teatre de la Garriga – El Patronat inaugurarà el 16 de setembre la seva nova temporada amb l’obra Art, de Yasmina Reza, una comèdia sobre l’amistat interpretada pels coneguts actors Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva.

 • 10 d'agost de 2017 A la venda les entrades pel Poltrona – Pla tortell Pla

  Les entrades per l'espectacle Poltrona-Pla del proper 28 d'octubre ja es poden comprar.

Darrera actualització: 15.06.2015 | 01:13