La Regidoria de Cultura té com a missió impulsar i promoure la cultura des de diversos àmbits i equipaments especialitzats del poble com  el Teatre de la Garriga-El Patronat,  la Biblioteca Núria Albó i  la Sala Municipal d’art i exposicions Andreu Dameson i Aspa.

També promou, a través del patronat de les diferents fundacions,  el llegat de Josep Maurí i el  de Fornells- Pla i Conxa Sisquella.

Des d'aquesta àrea també es dóna suport al  Cinema Alhambra i a les diferents entitats del municipi.

 

Notícies

  • 16 d'octubre de 2018 Pintures de Francesc Todó a la Garriga Francesc todó la garriga

    El proper diumenge 21 celebrem la doble inauguració de dues exposicions que són una de sola: "La bellesa discreta", de Francesc Todó, a les seus de la Fundació Maurí  i la Fundació Fornells-Pla i Conxa Sisquella  de la Garriga.

  • 11 d'octubre de 2018 El bar del Teatre, ja a ple rendiment bar del teatre

    El bar del Teatre, que va obrir portes aquest estiu, ja està a ple rendiment ara com a bar – restaurant, amb una oferta que inclou amanides, tacos i entrepans saludables, amb opcions per a persones veganes, celíaques o amb intoleràncies alimentàries.

  • 10 d'octubre de 2018 Arriba el Festival Silenci Festival Silenci

    Entre els dies 12 i 14 d’octubre, la Garriga acull la primera edició de Silenci. Festival de Música en Espais Singulars . Es tracta d’un certamen que programa una desena de concerts en espais d’interès patrimonial del municipi, com la casa Barbey, l’ermita de Can Nualart, l’hotel boutique Edelweiss o el cinema Alhambra.

Activitats

Darrera actualització: 15.06.2015 | 01:13