La Regidoria de Cultura té com a missió impulsar i promoure la cultura des de diversos àmbits i equipaments especialitzats del poble com  el Teatre de la Garriga-El Patronat,  la Biblioteca Núria Albó i  la Sala Municipal d’art i exposicions Andreu Dameson i Aspa.

També promou, a través del patronat de les diferents fundacions,  el llegat de Josep Maurí i el  de Fornells- Pla i Conxa Sisquella.

Des d'aquesta àrea també es dóna suport al  Cinema Alhambra i a les diferents entitats del municipi.

 

Notícies

 • 21 de novembre de 2017 Homenatge a Rafael Patxot cicle reravera

  El Cicle Reravera, que es farà durant aquest mes de novembre, centrarà la seva temàtica en la figura de l’escriptor , bibliòfil i mecenes, Rafael Patxot.

 • 20 de novembre de 2017 Música per Santa Cecília sta cecília

  Com cada any, la Garriga celebra Santa Cecília.

 • 7 de novembre de 2017 25 anys d’Activitats Culturals a les Escoles ace

  El programa municipal d’Activitats Culturals a les Escoles (ACE) celebrarà el proper 10 de novembre els seus 25 anys d’història.

 • 23 d'octubre de 2017 Dos somiatruites dalt d’un escenari albert pla tortell poltrona

  Albert Pla i Tortell Poltrona actuaran el proper 28 d’octubre al Teatre de la Garriga-El Patronat amb un espectacle familiar, recomanat a partir dels 5 anys.

   

   

 • 17 d'octubre de 2017 Jaume Arnella i el Cor Sarabanda, junts al Teatre sarabanda

  El proper dissabte 21 d'octubre el Teatre de la Garriga-El Patronat ha programat l'espectacle I que canten primavera , que recull tots els fruits de la trobada entre Jaume Arnella, amb el seu deambular ja cinquantenari de romancer itinerant, i del Cor Sarabanda, amb el seu univers sonor polifònic.

Darrera actualització: 15.06.2015 | 01:13