La Regidoria de Cultura té com a missió impulsar i promoure la cultura des de diversos àmbits i equipaments especialitzats del poble com  el Teatre de la Garriga-El Patronat,  la Biblioteca Núria Albó i  la Sala Municipal d’art i exposicions Andreu Dameson i Aspa.

També promou, a través del patronat de les diferents fundacions,  el llegat de Josep Maurí i el  de Fornells- Pla i Conxa Sisquella.

Des d'aquesta àrea també es dóna suport al  Cinema Alhambra i a les diferents entitats del municipi.

 

Notícies

  • 26 de juny de 2019 Liceu a la fresca Liceu a la fresca

    Tothom qui ho vulgui podrà gaudir en directe d’una funció d’òpera al Liceu el divendres 28 de juny gràcies a la iniciativa “Liceu a la fresca”. A les 22 h, des de la plaça de l’Església, es podrà seguir l’òpera Tosca , de Puccini, a través d’una pantalla gegant instal·lada per a l’ocasió.

  • 25 de juny de 2019 El Gastronòmada aterra a la pl. del Silenci Gastronòmada

    Els propers 28 i 29 de juny a la plaça del Silenci hi tindrà lloc la 4a edició del Gastronòmada, un esdeveniment que obrirà la temporada de festes estiuenques. El festival arriba carregat de novetats, però sense renunciar a la seva essència i tot mantenint el mateix concepte d’anys anteriors: foodtrucks de qualitat, música, tallers, espectacles, parades d'artesans i segona mà, i molt més.

  • 21 de juny de 2019 El garriguenc Rafael Bonachela, al Mercat de les Flors Rafael Bonachela

    El coreògraf de la Garriga Rafael Bonachela, instal·lat a Austràlia des de fa anys i director de la Sydney Dance Company, presentarà el seu darrer espectacle al Mercat de les Flors els propers 2, 3 i 4 de juliol.

Darrera actualització: 15.06.2015 | 01:13