La Regidoria de Cultura té com a missió impulsar i promoure la cultura des de diversos àmbits i equipaments especialitzats del poble com  el Teatre de la Garriga-El Patronat,  la Biblioteca Núria Albó i  la Sala Municipal d’art i exposicions Andreu Dameson i Aspa.

També promou, a través del patronat de les diferents fundacions,  el llegat de Josep Maurí i el  de Fornells- Pla i Conxa Sisquella.

Des d'aquesta àrea també es dóna suport al  Cinema Alhambra i a les diferents entitats del municipi.

 

Notícies

 • 21 de juliol de 2017 Els concerts de nit es tornaran a fer a l'Espai Nits la Doma Espai Nits la Doma

  Per segon any consecutiu, els concerts de nit es faran a la zona propera a la Doma, a la vora de l’aparcament de les Roques. 

 • 19 de juliol de 2017 Els Amics de les Arts, a l’Espai Nits la Doma Els Amics de les Arts

  El conegut grup de pop català Els Amics de les Arts actuaran a l’escenari de l’Espai Nits la Doma el dissabte 29 a la nit. 

 • 18 de juliol de 2017 La història de la Doma, explicada pels seus protagonistes Visita teatralitzada la Doma la Garriga

  Quatre personatges que posen a prova els límits del temps són els protagonistes de "L'Arxiu de Pedra", la visita teatralitzada nocturna que organitzen, per coneìxer la Doma, aquest divendres des del Centre de Visitants.

 • 17 de juliol de 2017 Òpera de Verdi Liceu a la Fresca

  Dins el cicle La Garriga nits d'estiu, el proper 21 de juliol a les 22 h, la plaça de l’Església acollirà una nova edició de l’activitat “Liceu a la Fresca” , aquest any amb l’òpera Il trovatore , de Verdi.

 • 14 de juliol de 2017 Obertes les inscripcions de Festa Major Esgarrinxada infantil

  La Festa Major compta amb una vintena d'activitats amb inscripció prèvia que cal fer a l'OAC, al web municipal, directament a les entitats o just abans de la sessió.

Activitats

Darrera actualització: 15.06.2015 | 01:13