La Garriga és un poble solidari, membre del Fons Català de Cooperació des de l’any 1992, per això des de l’Ajuntament es dóna suport i s’impulsen iniciatives de lluita contra la pobresa i les desigualtats al món.

Des de l’any 2007 es destina el 0,8% del pressupost municipal a subvencionar projectes de cooperació al desenvolupament i a les emergències humanitàries.

El model municipal de cooperació al desenvolupament promou una política transformadora i multiplicadora dels esforços que duen a terme tant des de Nord com des del Sud, amb la finalitat d’assolir un desenvolupament humà sostenible que es fonamenti en l’ampliacio de drets, capacitats i oportunitats de totes les persones.

Aquest compromís implica, també, el coneixement de la ciutadania catalana de la realitat d’aquests països i de les relacions desiguals amb el Nord, fomentant un compromís cívic per fer de la nostra una societat que posi les bases per a un món més just i solidari.

Notícies

 • 3 de gener de 2018 Enfortir la població indígena cooperacio

  L’Ajuntament ha donat 10.000 euros al projecte “Promoció d’un model de desenvolupament econòmic basat en la justícia social a Guatemala” que la Fundació Pau i Solidaritat va presentar a la convocatòria de subvencions de cooperació d’enguany.

   

 • 20 de desembre de 2017 Jornades de cooperació jornades cooperacio

  L’Institut Vil la Romana organitzarà el proper 22 de desembre la VI Jornada de Solidaritat, Cooperació i Consum Responsable.

 • 13 de desembre de 2017 Desembre solidari Dinar solidari del Pintxo del Vallès

  Aquest mes de desembre la Garriga comptarà amb diferents activitats solidàries per recollir donatius.

 • 21 de novembre de 2017 Caminada solidària caminada solidària

  El proper diumenge 26 de novembre, Mans Unides organitza la popular “Caminada Solidària amb la col·laboració del Club Atletisme Les Tortugues. 

   

   

 • 26 de setembre de 2017 57 mil euros per a projectes de cooperació subvencio cooperacio

  L’Ajuntament destinarà prop de 57 mil euros a finançar els projectes de les entitats de cooperació del municipi.

Activitats

Darrera actualització: 11.11.2013 | 11:05