La Garriga és un poble solidari, membre del Fons Català de Cooperació des de l’any 1992, per això des de l’Ajuntament es dóna suport i s’impulsen iniciatives de lluita contra la pobresa i les desigualtats al món.

Des de l’any 2007 es destina el 0,8% del pressupost municipal a subvencionar projectes de cooperació al desenvolupament i a les emergències humanitàries.

El model municipal de cooperació al desenvolupament promou una política transformadora i multiplicadora dels esforços que duen a terme tant des de Nord com des del Sud, amb la finalitat d’assolir un desenvolupament humà sostenible que es fonamenti en l’ampliacio de drets, capacitats i oportunitats de totes les persones.

Aquest compromís implica, també, el coneixement de la ciutadania catalana de la realitat d’aquests països i de les relacions desiguals amb el Nord, fomentant un compromís cívic per fer de la nostra una societat que posi les bases per a un món més just i solidari.

Notícies

  • 11 de desembre de 2018 Donacions de sang en el mes de desembre Donació de sang

    El Banc de Sang i Teixits organitza dues jornades de donació de sang a la Garriga, els dies 14 i 28 de desembre.

  • 11 de desembre de 2018 La Garriga, amb La Marató de TV3 Trenet Solidari

    A la Garriga s’organitzen diverses activitats que col·laboren amb La Marató de TV3, que enguany va dedicada a la lluita contra el càncer, la primera causa de mort entre els homes i la segona entre les dones.

  • 4 de desembre de 2018 Recollida de joguines a Can Luna recollida de joguines

    El Grup Il·lusió de la Garriga organitza una recollida de joguines amb l’objectiu d’entregar-les la nit de Reis a Ses Majestats els reis d'Orient, per tal que puguin portar-les a les cases de les nenes i dels nens que estan passant un mal moment.

Darrera actualització: 11.11.2013 | 11:05