La Garriga és un poble solidari, membre del Fons Català de Cooperació des de l’any 1992, per això des de l’Ajuntament es dóna suport i s’impulsen iniciatives de lluita contra la pobresa i les desigualtats al món.

Des de l’any 2007 es destina el 0,8% del pressupost municipal a subvencionar projectes de cooperació al desenvolupament i a les emergències humanitàries.

El model municipal de cooperació al desenvolupament promou una política transformadora i multiplicadora dels esforços que duen a terme tant des de Nord com des del Sud, amb la finalitat d’assolir un desenvolupament humà sostenible que es fonamenti en l’ampliacio de drets, capacitats i oportunitats de totes les persones.

Aquest compromís implica, també, el coneixement de la ciutadania catalana de la realitat d’aquests països i de les relacions desiguals amb el Nord, fomentant un compromís cívic per fer de la nostra una societat que posi les bases per a un món més just i solidari.

Notícies

 • 15 de juny de 2018 Subvencions 2018 a projectes de cooperació cooperacio

  Les entitats de cooperació del municipi tenen temps fins al 26 de juliol per optar a les subvencions dels seus projectes.

 • 25 de maig de 2018 Concert solidari d'Hotel Cochambre Hotel Cochambre

  L'Associació Projecte Mexcla't i l'Ajuntament organitzen un Concert Solidari, a càrrec d’Hotel Cochambre, el divendres 1 de Juny a les 23.30 h a la Pista Numero 2 (Zona de Ca n’Illa).

 • 31 de gener de 2018 Suport a l’escola de Comunicació Popular “Votankop” la garriga societat civil

  L’Ajuntament de la Garriga ha subvencionat amb 14.500 euros el projecte de Suport a l’escola de Comunicació Popular “Votankop”, presentat a la convocatòria de subvencions per l’associació La Garriga Societat Civil.

   

Activitats

Darrera actualització: 11.11.2013 | 11:05