La comunicació de l'Ajuntament de la Garriga està gestionada per l' Organisme Autònom de Mitjans de Comunicació

Des de l'OAMC es gestiona, a part de les tasques relacionades amb un departament de Premsa (notes i convocatòries de premsa, relació amb els mitjans de comunicació, suport a l'àrea de protocol...) i la publicitat institucional:

Des dels canals municipals s'ha apostat sempre per la qualitat, la pluralitat de la informació i per ser una eina que faciliti i potenciï la participació de la ciutadania en la vida social del municipi. D'acord amb aquestes bases de treball i conjuntament amb el compromís de transparència del consitori, el Consell d'administració de l'OAMC es va adherir al Decàleg de Bones Pràctiques de la Comunicació Local Pública de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) el 16 de març de 2015.

Les dades de contacte són:

Notícies

 • 22 de maig de 2018 Policia solidària pels valents

  La Policia local de la Garriga s’ha unit a la campanya “Escuts Solidaris”, que sota el lema #pelsvalents, vol ajudar a recaptar donatius per col·laborar en la lluita contra el càncer infantil.

   

   

 • 22 de maig de 2018 Comença el Festival de Jazz ralph alessi

  El Festival de Jazz de la Garriga ha programat tres actuacions, que arrencaran amb el concert de Ralph Alessi presentant el seu darrer treball Wiry Strong el dia 25 de maig al vespre, al Teatre.

 • 18 de maig de 2018 Resultats del sorteig de places pel Quercus 2018 Cartell Quercus

  Ja podeu consultar el resultat del sorteig de les 100 places per al casal esportiu municipal Quercus 2018 realitzat aquest divendres. La formalització de les inscripcions es pot fer entre el 22 i el 31 de maig.

 • 18 de maig de 2018 Escalfant motors pel Corpus Corpus la Garriga

  Un any més, la Garriga es prepara per la tradicional celebració del Corpus. Els actes començaran ja en els dies previs a la festivitat, que serà el diumenge 3 de juny.

 • 18 de maig de 2018 Oberta la inscripció al curs de costura modernista costura modernista la garriga

  Ja us podeu apuntar al taller de Costura modernista que tindrà lloc a Can Raspall de la Garriga del 25 de maig al 5 d'octubre.  

Activitats

Darrera actualització: 23.03.2015 | 01:55