La comunicació de l'Ajuntament de la Garriga està gestionada per l' Organisme Autònom de Mitjans de Comunicació

Des de l'OAMC es gestiona, a part de les tasques relacionades amb un departament de Premsa (notes i convocatòries de premsa, relació amb els mitjans de comunicació, suport a l'àrea de protocol...) i la publicitat institucional:

Des dels canals municipals s'ha apostat sempre per la qualitat, la pluralitat de la informació i per ser una eina que faciliti i potenciï la participació de la ciutadania en la vida social del municipi. D'acord amb aquestes bases de treball i conjuntament amb el compromís de transparència del consitori, el Consell d'administració de l'OAMC es va adherir al Decàleg de Bones Pràctiques de la Comunicació Local Pública de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) el 16 de març de 2015.

Les dades de contacte són:

Notícies

  • 17 de setembre de 2019 Monogràfics a l'EME Monogràfics a l'EME

    Comença un nou curs i, amb ell, arrenca la formació que s’imparteix a l'Escola Municipal d'Educació (EME). 

  • 17 de setembre de 2019 L’inici de curs escolar, amb novetats Inici de curs

    El nou curs escolar ha començat amb diverses novetats als centres educatius públics de la Garriga.  Entre elles destaca l’ampliació de les línies de 1r d’ESO a l’Institut Manuel Blancafort, que ha passat de tenir-ne 4 en lloc de 3.

  • 16 de setembre de 2019 Inscripcions als cursos de català inscripcions català

    L'Oficina de Català organitza les inscripcions per als cursos de català del Vallès Oriental durant la segona quinzena de setembre.

Darrera actualització: 23.03.2015 | 01:55