La comunicació de l'Ajuntament de la Garriga està gestionada per l' Organisme Autònom de Mitjans de Comunicació

Des de l'OAMC es gestiona, a part de les tasques relacionades amb un departament de Premsa (notes i convocatòries de premsa, relació amb els mitjans de comunicació, suport a l'àrea de protocol...) i la publicitat institucional:

Des dels canals municipals s'ha apostat sempre per la qualitat, la pluralitat de la informació i per ser una eina que faciliti i potenciï la participació de la ciutadania en la vida social del municipi. D'acord amb aquestes bases de treball i conjuntament amb el compromís de transparència del consitori, el Consell d'administració de l'OAMC es va adherir al Decàleg de Bones Pràctiques de la Comunicació Local Pública de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) el 16 de març de 2015.

Les dades de contacte són:

Notícies

  • 14 de novembre de 2019 Nou espai per a la inclusió social Antiga Caixa Manlleu

    L’antiga sala d’actes de Caixa Manlleu a la Garriga es convertirà en un espai de formació ocupacional per a persones amb problemes de salut mental.

  • 13 de novembre de 2019 L'ascensor de la Sínia, en marxa Ascensor de la Sínia

    L'ascensor de la Sínia ja funciona i permet connectar l'aparcament amb la plaça Doctor Montal, tot millorant-ne l'accessibilitat. L'horari de servei de 6 a 23 h cada dia, de dilluns a diumenge. 

  • 13 de novembre de 2019 Segueixen els actes pel foment de la pau Foment de la Pau

    El cicle d'actes La Garriga pel Foment de la Pau porta dues noves propostes al poble aquesta setmana.

Activitats

Darrera actualització: 23.03.2015 | 01:55