La comunicació de l'Ajuntament de la Garriga està gestionada per l' Organisme Autònom de Mitjans de Comunicació

Des de l'OAMC es gestiona, a part de les tasques relacionades amb un departament de Premsa (notes i convocatòries de premsa, relació amb els mitjans de comunicació, suport a l'àrea de protocol...) i la publicitat institucional:

Des dels canals municipals s'ha apostat sempre per la qualitat, la pluralitat de la informació i per ser una eina que faciliti i potenciï la participació de la ciutadania en la vida social del municipi. D'acord amb aquestes bases de treball i conjuntament amb el compromís de transparència del consitori, el Consell d'administració de l'OAMC es va adherir al Decàleg de Bones Pràctiques de la Comunicació Local Pública de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) el 16 de març de 2015.

Les dades de contacte són:

Notícies

 • 21 de novembre de 2017 Homenatge a Rafael Patxot cicle reravera

  El Cicle Reravera, que es farà durant aquest mes de novembre, centrarà la seva temàtica en la figura de l’escriptor , bibliòfil i mecenes, Rafael Patxot.

 • 21 de novembre de 2017 Caminada solidària caminada solidària

  El proper diumenge 26 de novembre, Mans Unides organitza la popular “Caminada Solidària amb la col·laboració del Club Atletisme Les Tortugues. 

   

   

 • 20 de novembre de 2017 Inauguració del parc d'aventures parc aventures

  El parc d’aventures de Can Terrers, una iniciativa del Consell d’Infants que ha rebut el suport de l’Ajuntament, s'inaugurarà el proper 25 de novembre a les 11 h.

 • 20 de novembre de 2017 Música per Santa Cecília sta cecília

  Com cada any, la Garriga celebra Santa Cecília.

 • 17 de novembre de 2017 Nova reunió informativa amb el veïnat del c/Banys obres carrer banys

  L'Ajuntament convoca al veïnat del carrer Banys, afectat per les obres de reurbanització, a una reunió informativa el proper dimarts dia 21 de novembre a les 20.30 h.

Publicacions

Darrera actualització: 23.03.2015 | 01:55