La comunicació de l'Ajuntament de la Garriga està gestionada per l' Organisme Autònom de Mitjans de Comunicació

Des de l'OAMC es gestiona, a part de les tasques relacionades amb un departament de Premsa (notes i convocatòries de premsa, relació amb els mitjans de comunicació, suport a l'àrea de protocol...) i la publicitat institucional:

Des dels canals municipals s'ha apostat sempre per la qualitat, la pluralitat de la informació i per ser una eina que faciliti i potenciï la participació de la ciutadania en la vida social del municipi. D'acord amb aquestes bases de treball i conjuntament amb el compromís de transparència del consitori, el Consell d'administració de l'OAMC es va adherir al Decàleg de Bones Pràctiques de la Comunicació Local Pública de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) el 16 de març de 2015.

Les dades de contacte són:

Notícies

  • 21 de novembre de 2018 20 anys posant la cultura a l’abast de tothom Biblioteca

    El 28 de novembre de 1998 obria les portes la Biblioteca Núria Albó a la Garriga. Han passat 20 anys des d’aquell dia, i tant els serveis com les activitats i els usuaris de la biblioteca s’han multiplicat, convertint aquest equipament en un referent del foment de la lectura i la cultura.

  • 21 de novembre de 2018 Un projecte per intercanviar vivències entre gent gran i infants gent_gran_infants la Garriga

    L’escola bressol municipal Les Caliues i l’Asil Hospital de la Garriga han tornat engegar una nova edició del projecte intergeneracional en què infants de 2 i 3 anys i residents es relacionen a través de diverses activitats i tallers.

  • 20 de novembre de 2018 L'Escola de Música celebra Santa Cecília sta cecília

    L'Escola Municipal de Música Josep Aymerich organitza aquesta setmana diferents concerts amb motiu de Santa Cecília, patrona dels músics.

Darrera actualització: 23.03.2015 | 01:55