La comunicació de l'Ajuntament de la Garriga està gestionada per l' Organisme Autònom de Mitjans de Comunicació

Des de l'OAMC es gestiona, a part de les tasques relacionades amb un departament de Premsa (notes i convocatòries de premsa, relació amb els mitjans de comunicació, suport a l'àrea de protocol...) i la publicitat institucional:

Des dels canals municipals s'ha apostat sempre per la qualitat, la pluralitat de la informació i per ser una eina que faciliti i potenciï la participació de la ciutadania en la vida social del municipi. D'acord amb aquestes bases de treball i conjuntament amb el compromís de transparència del consitori, el Consell d'administració de l'OAMC es va adherir al Decàleg de Bones Pràctiques de la Comunicació Local Pública de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) el 16 de març de 2015.

Les dades de contacte són:

Notícies

  • 20 de març de 2019 Moviment a la Torre del Fanal Torre del Fanal

    La Torre del Fanal va registrar, el 2018, un total de 9.395 persones en el conjunt de les diverses activitats que s’hi van organitzar.

  • 19 de març de 2019 El Parc de Bombers de la Garriga, en funcionament bombers

    La Garriga ja és la nova seu oficial del que durant més de 20 anys ha estat el Parc de Bombers s de Figaró-Montmany. Fa unes setmanes, el cos de bomberes i bombers voluntaris es va traslladar finalment a la nau situada al carrer Mil·lenari del municipi, al  polígon de Can Terrers.

  • 19 de març de 2019 Servei d'autopréstec a la Biblioteca Autopréstec

    La Biblioteca Núria Albó ja té disponible el servei d’autopréstec, que permet a les persones usuàries dur a terme les gestions de préstec, reserves i retorn de documents.

Darrera actualització: 23.03.2015 | 01:55