La comunicació de l'Ajuntament de la Garriga està gestionada per l' Organisme Autònom de Mitjans de Comunicació

Des de l'OAMC es gestiona, a part de les tasques relacionades amb un departament de Premsa (notes i convocatòries de premsa, relació amb els mitjans de comunicació, suport a l'àrea de protocol...) i la publicitat institucional:

Des dels canals municipals s'ha apostat sempre per la qualitat, la pluralitat de la informació i per ser una eina que faciliti i potenciï la participació de la ciutadania en la vida social del municipi. D'acord amb aquestes bases de treball i conjuntament amb el compromís de transparència del consitori, el Consell d'administració de l'OAMC es va adherir al Decàleg de Bones Pràctiques de la Comunicació Local Pública de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) el 16 de març de 2015.

Les dades de contacte són:

Notícies

 • 19 de març de 2018 Assessorament a les persones emprenedores la Garriga impulsa

  El Servei d’Emprenedoria de l’Ajuntament ha creat un nou projecte. Sota el nom de “La Garriga Impulsa” oferirà assessorament especialitzat per a persones que tinguin una idea de negoci o bé que ja tinguin un negoci empresarial en funcionament.

 • 19 de març de 2018 Reconeixement a Protecció Civil la Garriga la 6ª celebració del Dia del Voluntariat de Protecció Civil de Catalunya

  L'Associació de Voluntariat de Protecció Civil (AVPC) de la Garriga va rebre un reconeixement especial durant la 6ª celebració del Dia del Voluntariat de Protecció Civil de Catalunya pel projecte de recollida de dades i registre de masies aïllades.

 • 19 de març de 2018 Nova edició del Voluntariat per la llengua a la Garriga amb la lectura de poemes voluntariat

  L'Oficina de Català va organitzar la celebració del Dia Mundial de la Poesia avançant-se uns dies a la data fixada per iniciar la nova edició del Voluntariat per la llengua.

 • 16 de març de 2018 Compliment del 100% dels indicadors de transparència per 4t any consecutiu infoparticipa

  El web de l'Ajuntament de la Garriga compleix, per quart cop consecutiu, el 100% dels 52 indicadors Infoparticipa, segons l’anàlisi realitzat pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB (LPCCP). La Garriga és, a dia d'avui, l'únic municipi del Vallès Oriental amb la validació de tots els indicadors.

 • 16 de març de 2018 Presència garriguenca a la Fira Guia’t fira guia't

  L’EMAD, l’EME i l’institut Vil·la Romana participaran a la fira Guia’t que es farà els dies 20, 21 i 22 de març a la nau Dents de Serra de Roca Umbert de Granollers.

   

Darrera actualització: 23.03.2015 | 01:55