Inauguració de l'àrea per a autocaravanes

Dijous, 21 de setembre de 2017 a les 08:00

La Garriga inaugurarà aquest cap de setmana l'àrea per a caravanes i autocaravanes situada a Can Terrers (a l’altre cantó de la vil·la romana).

S'espera que divendres a partir de les 12 h, es comencin a concentrar caravanes tot i que no serà fins el 23 quan es comencin les activitats. Així el dissabte a les 9 h, es farà una rotllana de benvinguda abans d'anar fins el Centre de Visitants on començarà la ruta guiada pel modernisme garriguenc i una visita al refugi.

A la tarda (16 h) es preveu una visita a la Doma i serà a les 19.30 h quan es faci la inauguració oficial amb la presència de l'alcaldessa, Meritxell Budó, el regidor de turisme, Albert Benzekry i el president de la Unió de Caravanistes de Catalunya, Xavier Agustí.

La inauguració acabarà amb un tastet de botifarra i música amb directe amb els The Gols Tour Imbecils i els The Phalantes

L’aparcament té capacitat per a uns 10 vehicles, i una plataforma de desguàs amb alimentació d’aigua i llum i arquetes de buidat.

L’àrea de caravanes ofereix serveis “Classe 2” , que inclouen: aixeta d’aigua amb rosca, reixa de desguàs d’aigües grises, desguàs per a aigües negres, panell informatiu de normes d’utilització, espai de contenidor d’escombraries, endoll elèctric de 1320 wats, il·luminació de l’àrea, il·luminació de serveis i panell informatiu turístic .

El projecte, que el grup Solidaritat per la Independència havia proposat al plenari municipal, s'ha finançat a través d’una subvenció de 36.000 euros de la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 22.09.2017 | 09:58