Des de la Regidoria de Comerç i Indústria s' actua donant suport al comerç local, a les empreses del municipi i als emprenedors duen a terme tasques d'assessorament,  de dinamització, d'impuls i de formació.

A més, coordina les diferents actuacions del mercat i és el punt de connexió entre les dues associacions de comerciants i el consistori.

Des d'aquesta àrea s'organitza la Fira de la Botifarra i es col·labora amb la Botiga al carrer, la Festa de la Llum i la Nit dels Aparadors.

 

Notícies

 • 28 de novembre de 2017 La Festa de la Llum, inici de la campanya de Nadal Festa de la Llum

  L’àrea de Comerç i els establiments ja estan preparant la campanya de Nadal, que s’inaugurarà el proper 2 de desembre amb la tradicional Festa de la Llum.

 • 28 de novembre de 2017 Torna la Festa de la Mongeta del Ganxet festa mongeta ganxet

  La Garriga celebrarà el proper 3 de desembre una nova edició de la Festa de la Mongeta del Ganxet, organitzada conjuntament per l’Ajuntament i l’Associació Agrària de la Garriga. 

 • 20 d'octubre de 2017 Renovació de convenis asic

  L’Ajuntament ha renovat el conveni de col·laboració anual amb l'associació de comerciants ASIC i amb Protecció Civil.

 • 13 d'octubre de 2017 Peces de Lego per plasmar competències i emocions lego

  Els dimecres 18 d’octubre el Servei d’Emprenedoria municipal programa un curs per treballar les competències i emocions amb peces de Lego.

 • 21 de setembre de 2017 Inauguració de l'àrea per a autocaravanes area de caravanes la garriga

  La Garriga inaugurarà aquest cap de setmana l'àrea per a caravanes i autocaravanes situada a Can Terrers (a l’altre cantó de la vil·la romana).

Activitats

Darrera actualització: 15.06.2015 | 01:06