Des de la Regidoria de Comerç i Indústria s' actua donant suport al comerç local, a les empreses del municipi i als emprenedors duen a terme tasques d'assessorament,  de dinamització, d'impuls i de formació.

A més, coordina les diferents actuacions del mercat i és el punt de connexió entre les dues associacions de comerciants i el consistori.

Des d'aquesta àrea s'organitza la Fira de la Botifarra i es col·labora amb la Botiga al carrer, la Festa de la Llum i la Nit dels Aparadors.

 

Notícies

 • 20 d'octubre de 2017 Renovació de convenis asic

  L’Ajuntament ha renovat el conveni de col·laboració anual amb l'associació de comerciants ASIC i amb Protecció Civil.

 • 13 d'octubre de 2017 Peces de Lego per plasmar competències i emocions lego

  Els dimecres 18 d’octubre el Servei d’Emprenedoria municipal programa un curs per treballar les competències i emocions amb peces de Lego.

 • 21 de setembre de 2017 Inauguració de l'àrea per a autocaravanes area de caravanes la garriga

  La Garriga inaugurarà aquest cap de setmana l'àrea per a caravanes i autocaravanes situada a Can Terrers (a l’altre cantó de la vil·la romana).

 • 15 de setembre de 2017 Nou taller d’emprenedoria Sessió Emprenedoria la Garriga

  El Servei d’Emprenedoria municipal estrena un nou curs amb la sessió “Eines de finançament per projectes d’emprenedoria”, que es farà el 27 de setembre.

 • 12 de juliol de 2017 Digitalització dels tràmits administratius gestor documental la garriga

  Per tal d'aconseguir un A juntament més àgil i transparent, des d'inici del mes de juny es va implantar un nou programa de gestor d'expedients electrònics.

Activitats

Darrera actualització: 15.06.2015 | 01:06