L’àrea d’Acció Social engloba un conjunt de serveis i programes orientats a promoure accions que tenen per objectiu contribuir a la millora de la qualitat de vida de tots els ciutadans i les ciutadanes del poble de La Garriga. 

Són el punt d’accés immediat al primer nivell del sistema públic de Serveis Socials i té com a principal objectiu promoure els mecanismes per conèixer, prevenir i intervenir amb famílies , gent gran , infància i adolescència , discapacitat , igualtat i immigració sobretot si les persones es troben en situacions de risc social o d'exclusió.

Actualment l’àrea està ubicada als baixos de l’edifici de la biblioteca, al carrer Sant Francesc nº1-3.

Notícies

 • 22 de setembre de 2017 El paper de les dones als conflictes armats La garriga pel Foment de la Pau

  El paper actiu de les dones en la construcció de la pau i la denúncia de la violència de gènere que pateixen durant les guerres és l’eix central de les activitats de la nova edició del cicle La Garriga pel Foment de la Pau.

 • 13 de setembre de 2017 El drama de les persones que intenten creuar fronteres, en un llibre presentació aguas de venganza

  La presentació del llibre de Miguel Pajares 'Aguas de Venganzas', el proper 15 de setembre, marcarà l'inici d'un nou Cicle de la Garriga pel Foment de la Pau, que enguany vol destacar el patiment de les dones a causa dels conflictes armats i la seva participació en la construcció de la pau.

   

 • 5 de setembre de 2017 Campanya del Banc de Sang donació sang la garriga

  El divendres 8 de setembre la unitat mòbil del Banc de Sang s'instal·larà al Centre de Salut de la Garriga de 16 a 21 hores per dur a terme una nova campanya de donació de sang al municipi.

   

 • 16 d'agost de 2017 L'11a edició de Parelles Artístiques, a la Garriga

  L’Ajuntament de La Garriga, Associació El Far, Osonament, Fundació Antiga Caixa Manlleu i BBVA CX inauguren, el proper 18 d'agost, l’exposició de les obres de l’onzena edició de Parelles Artístiques.

 • 12 de juliol de 2017 Digitalització dels tràmits administratius gestor documental la garriga

  Per tal d'aconseguir un A juntament més àgil i transparent, des d'inici del mes de juny es va implantar un nou programa de gestor d'expedients electrònics.

Darrera actualització: 15.06.2015 | 01:00