L’àrea d’Acció Social engloba un conjunt de serveis i programes orientats a promoure accions que tenen per objectiu contribuir a la millora de la qualitat de vida de tots els ciutadans i les ciutadanes del poble de La Garriga. 

Són el punt d’accés immediat al primer nivell del sistema públic de Serveis Socials i té com a principal objectiu promoure els mecanismes per conèixer, prevenir i intervenir amb famílies , gent gran , infància i adolescència , discapacitat , igualtat i immigració sobretot si les persones es troben en situacions de risc social o d'exclusió.

Actualment l’àrea està ubicada als baixos de l’edifici de la biblioteca, al carrer Sant Francesc nº1-3.

Notícies

  • 10 d'octubre de 2018 Arranjament d'una desena de pisos per a gent gran Arranjament pisos

    L’Ajuntament, amb la Diputació de Barcelona, du a terme enguany un nou Programa d’Arranjament d’Habitatges, per millorar les condicions d’accessibilitat, seguretat, higiene, habitabilitat i eficiència energètica de les llars.

  • 3 d'octubre de 2018 Ja ha sortit El Garric d’octubre El Garric 172 octubre 2018

    El butlletí municipal dedica la seva portada a la VIIa edició de les Jornades Modernistes, que se celebren del 5 al 7 d’octubre.

  • 27 de setembre de 2018 S'obre el termini per demanar les bonificacions de l'IBI Calendari

    El termini per demanar les bonificacions de l'IBI per famílies monoparentals i les persones vídues serà del 27 de setembre al 25 d’octubre (ambdós inclosos).

Activitats

Darrera actualització: 15.06.2015 | 01:00