EMM Escola Municipal de Música Josep Aymerich

Des de la seva creació l’any 1975, l’Escola de Música Josep Aymerich, ha volgut ser un espai totalment obert al poble i capaç de poder satisfer les necessitats musicals de la Garriga i poblacions veïnes. 

És una escola autoritzada pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya que imparteix estudis musicals de nivell elemental i mitjà, segons el que disposa la LOGSE. El nivell mitjà es pot cursar en dues vies diferents: oficial-reglat (autoritzat per la Generalitat des del curs 1999-2000), i no reglat, destinat a aquells alumnes que no vulguin seguir tot el Pla d’Estudis, però desitgin completar la seva formació musical. En aquest cas, l’Escola entrega un Certificat d’Estudis Intern. Ofereix classes a alumnes a partir de tres anys, classes d’adults, concerts, intercanvis amb altres escoles de música, conferències, audicions d’alumnes i diversos tallers monogràfics. Promou la pràctica de la música en diferents grups corals, instrumentals i de cambra com un dels objectius principals. 

L’EMM s’agrupa en Departaments, els quals es divideixen en: -Piano -Corda (Violí, Viola i Violoncel) -Guitarra -Vent (Flauta de bec, Flauta travessera, Clarinet, saxo, trompeta, trombó i Oboè)- percussió -Llenguatge musical, Cant Coral i Cant -Música de Cambra i Conjunts Instrumentals 

L’Escola compta amb la col.laboració d’una Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA), la qual dóna suport i ajuda, sempre i en tot moment, a les necessitats del centre.

En les seves noves instal.lacions, a la Plaça Josep Maurí Serra, núm. 1, s’hi inclou un petit Auditori, amb capacitat per noranta persones, que acull moltes activitats culturals de la Garriga.

Plaça Josep Maurí Serra, 1 - 08530 La Garriga - Barcelona
Telèfon: 93 871 81 21
Fax: 93 871 81 21
Correu electrònic: emm@ajlagarriga.cat
Lloc web: www.escolamusicalagarriga.com
Horari:  
Horari de secretaria: dimarts i dijous de 9 a 13 h i de dilluns a divendres de 15 a 20 h
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 05.03.2019 | 15:49