De l’1 al 4 d’agost, la Festa Major de la Garriga omplirà les places i els carrers del poble d’activitats i espectacles per a totes les edats. La gresca començarà el dijous 1, amb el pregó, el correfoc i el correaigua, i un espectacle d’humor que es farà de nit a la plaça de l’Església. El concert de Festa Major tindrà lloc el divendres 2 al vespre amb l’Orquestra Selvatana, que després del sopar popular oferirà el tradicional ball de nit.

La diversió per al públic infantil estarà assegurada a l’Espai Passeig, on la mainada podrà gaudir de llargues tardes d’activitats familiars. També podrà divertir-se amb les activitats refrescants, la festa de l’escuma, l’Esgarrinxada infantil o el tobogan aquàtic urbà. Una novetat serà la gimcana nocturna Survival Zombie, per a joves de 12 a 17 anys.

Altres propostes – n’hi haurà més de 100!- seran la comèdia teatral Immortal , del conegut actor Bruno Oro; l’espectacle de circ Xarivari Blues,  la bicicletada i la cursa populars o el campionat del joc Brawl Stars.

Tota la programació es podrà consultar al programa de Festa Major que es bustiarà a les cases, i que també es podrà consultar als canals de comunicació de l’Ajuntament.

La Festa Major està organitzada per una Comissió. Les persones que hi vulguin col·laborar poden inscriure's enviant un correu electrònic a  festamajor@ajlagarriga.cat