Del 2 al 5 d’agost la Garriga celebra la seva esperada Festa Major, amb un programa dissenyat adaptar-se a tots els públics. La Festa Major, que és possible gràcies a la feina conjunta de l’Ajuntament amb desenes d’entitats i associacions del municipi, comptarà amb un centenar d’activitats que es desenvoluparan al llarg d’aquests quatre dies en diversos espais del poble.

Els actes més populars

Divendres, dia de Festa Major, no faltaran el tradicional sopar i la música, de la mà de l’Orquestra Principal de la Bisbal.

La Bicicletada i la 38a Cursa Popular seran dissabte a la tarda, així com l’espectacle de Pep Plaza, I ara què més? , que es podrà veure al Teatre de la Garriga – El Patronat. A la nit, les havaneres, una sardinada i el rom cremat s’instal·laran a la Pista 1.

Diumenge, tornen activitats tan esperades com l’escalada al campanar i el concurs de beure orxata.

L’espai que concentrarà les activitats més familiars serà novament el passeig, on hi haurà tallers i jocs pensats per a tots els públics. Els inflables refrescants, la festa de l’escuma, el tobogan d’aigua, el futbol fang i l’esgarrinxada també s’han programat de nou.

Fes de la Festa un Festival!

Sota el lema Fes de la Festa un Festival! , la Festa Major de la Garriga busca, novament, oferir l’oportunitat de compartir entre la població dies de diversió, entreteniment i cultura.

Durant els quatre dies hi hauran restriccions de trànsit i aparcaments .

Activitats amb inscripció  

Per participar a algunes de les activitats programades, cal inscripció prèvia

Per dubtes us podeu posar en contacte amb l'organització a festamajor@ajlagarriga.cat