La festa del Carnaval arribarà a la Garriga el 25 de febrer, amb la tradicional rua de comparses i disfresses pels carrers del poble. La rua començarà el seu recorregut des del davant del Teatre de la Garriga-El Patronat a les 18 hores i acabarà a la plaça de l'Església, on el jurat emetrà el seu veredicte i es donaran els premis. Les bases per participar al concurs es poden consultar al document adjunt i les inscripcions seran obertes fins al 17 de febrer.

L'Ajuntament recomana seguir els  consells de seguretat per a les festes de carnestoltes del Departament d'Interior.

La mateixa nit de dissabte 25, El Brou del Mestre, en col·laboració amb l’Ajuntament, organitza una nit de concerts al pavelló de Can Noguera, amb l’actuació del grup garriguenc Gertrudis, que el passat octubre va presentar el seu nou disc Ara volo alt. Les entrades es podran comprar anticipades a l’OAC i a l’Illot, i el mateix dia a taquilla.

El diumenge 26 es farà un taller de sardines per a nenes i nenes, a les 16 hores a la plaça de l’Església. A continuació, es celebrarà l’enterrament de la sardina i la crema del Rei Carnestoltes a les 17.30 h, que des de fa uns anys es fa en una gran foguera a la plaça del Silenci.

El matí del 26, s'organitza el swing Carnestoltes amb ball i botifarrada. I a la tarda, a partir de les 18.30 h, el cinema Alhambra organitza una sessió especial per Carnestoltes amb la projecció de la pel·lícula Grease i l’actuació musical de Salada Group. El preu de l’entrada serà reduït (només 5 euros) per a totes aquelles persones que vagin disfressades. 

 

Les persones que vulguin inscriure's al concurs de carrosses i comparses de Carnestoltes poden omplir el següent formulari.

 

Pista de imagen reCAPTCHA

Refresca per obtenir dues paraules noves Sistema auditiu Ajuda (en anglés)

 

 
Darrera actualització: 15.01.2018 | 14:03
Darrera actualització: 15.01.2018 | 14:03