Les activitats relacionades amb el Carnestoltes 2016 es faran del 16 de gener al 7 de febrer. 

Per començar a fer ambient, el 16 de gener tindrà lloc el taller per construir el Rei Carnestoltes, on també es podran elaborar màscares per als nens i nenes participants. El taller es farà de 10 a 13 hores a Can Xic Corder.

La rua de comparses, que es farà el dissabte 6 de febrer, és l'acte central de la jornada. La desfilada de carrosses i comparses començarà el seu recorregut des del davant del Teatre de la Garriga El Patronat, passarà per diferents carrers del municipi i acabarà a  la plaça de l'Església.  Allà el jurat emetrà el seu veredicte i es donaran els premis. La Diada s'acabarà el diumenge, amb un taller de sardines i la crema del Rei Carnestoltes.

Qui vulgui participar de la Rua haurà de seguir les normes i apuntar-se del 12 al 28 de gener.

 

Inscripcions Carnestoltes

Les persones que vulguin inscriure's al concurs de carrosses i comparses de Carnestoltes poden omplir el següent formulari. En fer la inscripció, els membres de la comparsa declaren el seu acord amb les Normes Generals per a participar a la Rua de Carnestoltes.


Avís legal

L’enviament de les dades introduïdes en aquest formulari per part de l’usuari, implicarà l’acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals que figura al peu d'aquesta pàgina. L’Ajuntament de la Garriga utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o gestió sol·licitada. En cap cas es cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment. En qualsevol moment el titular de les dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, d’acord amb el que estableix la LOPD i el Reial Decret 1720/2007 de 21 de setembre a l’adreça Plaça de l’Església número 2, 08530, la Garriga. Així mateix, en cas de produir-se alguna modificació en les seves dades, es compromet a comunicar-nos-ho per escrit amb la finalitat de mantenir les seves dades actualitzades, segons l’article 4 de la Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD).

Darrera actualització: 15.01.2018 | 14:05
Darrera actualització: 15.01.2018 | 14:05