Una Festa Major amb activitats per a tothom

Dilluns, 9 de juliol de 2018 a les 08:00

Del 2 al 5 d’agost, la Garriga està de Festa Major, una de les celebracions més esperades de l’any. Amb prop d’un centenar d’activitats i espectacles programats, la festa d’enguany promet diversió per a petits i grans, sota el lema “Fes de la Festa un Festival!”.

Els actes més populars

Divendres, dia de Festa Major, no faltaran el tradicional sopar i la música, de la mà de l’Orquestra Principal de la Bisbal.

La Bicicletada i la 38a Cursa Popular seran dissabte a la tarda, així com l’espectacle de Pep Plaza, I ara què més?, que es podrà veure al Teatre de la Garriga – El Patronat. A la nit, les havaneres, una sardinada i el rom cremat s’instal·laran a la Pista 1.

Diumenge, tornen activitats tan esperades com l’escalada al campanar i el concurs de beure orxata.

L’espai que concentrarà les activitats més familiars serà novament el passeig, on hi haurà tallers i jocs pensats per a tots els públics.

Els inflables refrescants, la festa de l’escuma, el tobogan d’aigua, el futbol fang i l’esgarrinxada també s’han programat de nou.

Fes de la Festa un Festival!

Sota el lema Fes de la Festa un Festival!, la Festa Major de la Garriga busca, novament, oferir l’oportunitat de compartir entre la població dies de diversió, entreteniment i cultura.

Darrera actualització: 18.07.2018 | 15:19

Imatges

Futbol Fang Escalada al campanar