Una exposició per commemorar el centenari del naixement de Josep Palau i Fabre

Dijous, 5 d'abril de 2018 a les 08:00

Entre els dies 6 i 23 d’abril podeu visitar a la sala Andreu Dameson l’exposició homenatge ‘Encontres amb l’Alquimista. Josep Palau i Fabre’, una mostra que vol commemorar el centenari del naixement del poeta i escriptor Josep Palau i Fabre.

Es tracta d’una exposició i performance de diversos artistes de la comarca, que inclou mostres de pintura, música, dansa i recitals de poemes a l’entorn del poemari Poemes de l’Alquimista.

L’exposició s’inaugura aquest divendres 6 d’abril, a les 20 h, amb el recital de bona part dels poemes inclosos a la mostra, a càrrec de la rapsoda Anna Maluquer. Dissabte 7 d’abril, a partir de les 18.30 h, la soprano Núria Dardinyà interpretarà alguns poemes especialment recreats per a veu i piano, Ona Mestre ballarà al compàs d’un altre dels poemes de Palau i Fabre, i Xavier Alsina interpretarà la performance Conversacions de l’alquimista amb l’equilibrista.

L’exposició, comissariada per Àngels Rosés Baeza, es va inaugurar a l’Espantaocells de Sant Feliu de Codines el 4 de juny, i s’emmarca en la programació de l’any Palau i Fabre. Del 6 al 23 d’abril, s’instal·la a la sala Andreu Dameson de la Garriga, gràcies a la col·laboració de la Fundació Fornells-pla i Conxa Sisquella.

Darrera actualització: 05.04.2018 | 09:05