Un correfoc infantil, novetat per començar la Festa Major

Dilluns, 30 de juliol de 2018 a les 08:00

Després dels tradicionals versots, la infantil del Front Diabòlic farà un correfoc que anirà de la plaça de l’Església fins a la plaça de Can Dachs, passant pel Passeig del Doctor Vic, i els carrers Nostra Senyora de la Salut, Figueral i Banys.

Tot seguit, tindrà lloc el Correaigua, amb DJ Jou-T.

Divendres, dia de Festa Major, serà el torn del correfoc adult. Arrencarà al passeig del Doctor Vich, passarà pel Passeig dels Til·lers, la Ronda del Carril, el Passeig Igansi Sala, el carrer Figueral, el passatge Anselm Clavé, el carrer Pere Fuster, el carrer Sant Francesc i acabarà a la plaça del Doctor Montal.

Dissabte a la tarda, hi haurà la plantada de les Bèsties de Foc al Passeig.  A les 19 h, els Diables faran la cercavila de música i a les 20 h, es presentarà una peça musical dedicada a la Garrifera, composada per Grallarriga. La cercavila del bestiari tindrà lloc a les 21 h, abans del sopar de germanor. Passarà pels carrers Figueral, Banys i acabarà a la plaça Can Dachs.

I diumenge, com a cloenda de la Festa Major, el foc tornarà a ser protagonista amb l’espectacles dels Diables, que es farà a la Pista 1.

Darrera actualització: 18.07.2018 | 13:32