Trobada de Gegants

Dimecres, 7 de juny de 2017 a les 10:22

Els Geganters de la Garriga convoquen, un any més, la Trobada de Gegants de la Garriga. L’activitat reunirà el dia 11 de juny al matí un total desena colles d’arreu de Catalunya, que faran un cercavila pels carrers del poble que acabarà en una ballada popular a la plaça de l’Església

L'activitat, inclosa dins de la festivitat de Corpus, començarà a les 10 h amb la p lantada de gegants i gegantes al davant del Teatre de la Garriga-El Patronat. A partir de les 11.30 h, els participants iniciaran  la cercavila pels carrers del poble ( Teatre/Vinyals/Banys/Samalús/plaça Josep Maurí/Nostra Senyora de la Salut/Cardedeu/Sant Ramon/Calàbria)  que acabarà amb un ball conjunt a la plaça de l'Església (13 h).

Les colles participants d'enguany són la c olla gegantera la Bisbalet d'Igualada, la c olla gegantera de Caldes de Montbui, la c olla gegantera del Masnou, la c olla gegantera d'Osca, la c olla gegantera de Ripoll, la c olla gegantera de Sant Celoni, la c olla gegantera Els Rajolers dels Blancs i Blaus de Granollers, la c olla gegantera de Sant Vicenç de Montalt, la c olla gegantera de Santa Perpètua de la Mogoda i la c olla gegantera de la Garriga.

Darrera actualització: 30.06.2017 | 09:18