Treballs de millora a les escoles de la Garriga

Dimecres, 11 de juliol de 2018 a les 12:00

Durant les vacances d’estiu, s’estan executant a les escoles de la Garriga diverses actuacions de millora d’espais, manteniment i substitució de mobiliari.

La majora d’aquestes obres estaven previstes en el pressupost municipal per aquest 2018, però també n’hi ha un parell que són fruit del Pressupost Participatiu.

A l’escola Puiggraciós, s’està pavimentant la pista inferior. A més, es preveu ombrejar les pistes poliesportives del centre. Aquesta va ser una proposta guanyadora del Pressupost Participatiu.

A l’escola Giroi, s’estan pintant diversos espais com aules, passadissos i la biblioteca, i també es canviaran mampares i portes de lavabos. A més, es farà una nova distribució del pati, adequant-lo a les necessitats d’esbarjo de l’alumnat. Aquesta darrera actuació també és una de les propostes guanyadores del Pressupost Participatiu.

Pel que fa a l’escola Tagamanent, se substituirà la fusteria d’alumini de les finestres, es repararà la claraboia i es reformaran els lavabos.

Finalment, a l’escola Els Pinetons, es pintarà i s’afegiran ombrejats.

La inversió destinada a aquestes obres és de 82.000€ per les actuacions previstes en el pressupost municipal, i 45.000 € per les actuacions sorgides del Pressupost Participatiu pel 2018.

Es preveu que a l’inici del curs escolar 2018-19 s’hagin acabat gairebé tots els treballs.

Darrera actualització: 11.07.2018 | 13:05

Imatges

Pista Puiggraciós Pintura Giroi