Suport al comerç local

Última revisió 04-12-2013 14:01
06/12/2013

Diverses iniciatives público-privades ( la campanya de l'Ajuntament "Viu el Nadal", les promocions de les dues associacions comercials i una guia de comerç local)  donen suport aquests dies al comerç de la Garriga amb l'objectiu, que durant les festes, els garriguencs i garriguenques comprin al poble.

Per dinamitzar l’activitat comercial al poble, l’Ajuntament ha engegat la campanya “Viu el Nadal a la Garriga”, que arrencarà el 5 de desembre amb la tradicional Festa de la Llum. La campanya portarà a la plaça de Can Dachs el Parc de Jocs, un conjunt de propostes lúdicoeducatives per a infants. El Parc se celebrarà del 14 al 24 de desembre i els tiquets per participar-hi es podran trobar a les botigues del poble.

Promocions úniques
Comprar als comerços de la Garriga, enlloc de fer-ho en gran superfícies, no és només una manera de fer poble i potenciar l’economia local. Comprar a la Garriga també és sinònim de bons preus, productes de qualitat i un gran ventall d’avantatges i promocions especials. Els establiments adherits a l’Associació de Comerciants, Empresaris i Professionals APROP, per exemple, repartiran diversos obsequis entre la clientela i lliuraran vals de descompte.
Pel que fa a l’ASIC, aquest Nadal llança la campanya “Il·lusiona’t! Gaudeix del poble i del seu comerç”, amb què sortejarà 3.000 euros per gastar als seus establiments en una sola tarda. Per participar al sorteig només cal fer una compra del 5 de desembre al 2 de gener i dipositar la butlleta a les urnes que hi haurà a tots els comerços de l’agrupació. El 4 de gener se celebrarà el sorteig, i la persona guanyadora tindrà a la seva disposició 3.000 euros per gastar durant aquella mateixa tarda i un cotxe descapotable per anar a les botigues que més li agradin.

Fires i mercat
Una altra de les promocions locals és el sorteig que es farà al mercat municipal el 21 de desembre, en què les persones que facin compra a les parades optaran a diferents lots de productes del mercat.
També dins el marc de les festes de Nadal arriba a la Garriga la Fira Alternativa, que el 21 de desembre s’instal·larà a la plaça de Can Dachs.

Guia de comerç local

Ja s'ha distribuit a totes les bústies de la Garriga la Guia de Suport al Comerç Local, una iniciativa de La Garriga Digital.cat que, com el seu nou indica, pretén ser una eina d’utilitat per als negocis i empreses del poble, en uns moments complicats com els actuals.

Al llarg de les 40 pàgines de què consta la guia, es presenten una gran quantitat d’ofertes i promocions de més de 100 comerços i empreses garriguenques.

Foto comerç
Foto comerç