S’incorporen els nous treballadors dels POM

Dilluns, 23 de juliol de 2018 a les 12:00

Un total de 13 persones comencen a treballar en diverses especialitats dins de l’Ajuntament, a través dels Plans d’Ocupació Municipal 2018.

En aquesta convocatòria, a banda de les persones que comencen, a quatre més se’ls ha prorrogat el contracte que havien signat a principis d’any per sis mesos.

Pel que fa a les noves incorporacions, els perfils triats són molt variats i inclouen majors de 45 anys, joves, nouvinguts i persones amb discapacitat. A més, en sectors tradicionalment ocupats per homes, com la brigada municipal, s’incorporen dones, i en el sector de suport administratiu, tradicionalment femení, entra a treballar un home.

Una altra de les novetats d’enguany és que el procés s’ha obert a qualsevol persona que complís els requisits, més enllà del municipi de la Garriga.

Els POM d’enguany incorporen les següents places:

-3 peons de la construcció (Unitat Operativa de Serveis)

-1 peó de pintura (Unitat Operativa de Serveis)

-4 places de personal de neteja viària (Unitat Operativa de Serveis: via pública), ocupades per tres dones i una persona amb discapacitat. Aquestes places s’adreçaven a persones amb especials dificultats d’inserció, com les persones amb discapacitat reconeguda, i a persones les quals la crisi econòmica ha afectat severament la seva situació socioeconòmica.

-3 places de personal de suport administratiu (Servei Local d’Ocupació, Secretaria, Serveis Socials i Urbanisme)

-1 plaça de suport a consergeria. Aquesta plaça ha estat una altra de les novetats d’enguany, ja que mai abans s’havia ofertat com a POM.

-1 plaça d’agent cívic, ocupada per un jove per a qui és la primera feina.

Els contractes tenen una durada de sis mesos, prorrogables per 6 mesos més, i inclouen també una formació.

Darrera actualització: 23.07.2018 | 12:07

Imatges

POM 2018