Showcooking de cuina de mercat

Dimecres, 23 d'octubre de 2019 a les 00:00

En el marc dels actes de commemoració dels 60 anys del mercat de la Garriga, aquest dissabte el públic podrà gaudir d'un showcooking: una demostració de cuina amb productes d’alimentació adquirits al mercat del poble. La sessió anirà a càrrec dels cuiners Pau Gener (Vinòmic) i Albert Felipe (El Nou Trull), i es farà a les 11.30 h a la plaça de l'Església. 

Durant tot el matí, i com ja es va fer el passat 19 d'octubre, a la plaça s'hi instal·larà una carpa informativa on s'hi podrà visitar una exposició de documents històrics i fotografies i una mostra audiovisual d’entrevistes amb persones relacionades amb la història del mercat. També s'hi trobarà el fulletó historiogràfic que l’Ajuntament ha editat amb motiu del 60è aniversari: una publicació per conèixer el passat i el present del mercat de la Garriga.

Finalment, a la mateixa carpa es regalaran unes bosses inèdites, que podran aconseguir-se presentant tres tiquets de compra de diferents parades (dels quals com a mínim un d’ells haurà de ser d’import igual o superior a 10 euros). 

Darrera actualització: 15.10.2019 | 12:40