Sessió clau sobre el pressupost participatiu

Última revisió 17-09-2019 12:15
23/09/2019

El procés del pressupost participatiu 2019-2020, en què la ciutadania pot decidir el destí de 200.000 euros en inversions municipals, segueix el seu curs. El proper dijous 26 de setembre a les 19.30 h és la data fixada per a una nova sessió determinant: el taller Top10, a la Torre del Fanal, on es decidiran quines de les propostes rebudes passen a la votació final.

 

Durant el mes d’abril, l’Ajuntament va rebre un total de 300 propostes, de les quals 105 eren vàlides i complien els requisits per poder tirar endavant, segons l’anàlisi de personal tècnic municipal.

Aquestes 105 propostes s’han traduït en 54 actuacions diferents, ja que n’hi havia de similars o repetides, i es reparteixen en les següents categories: Equipaments, instal·lacions i mobiliari; Arranjament de voreres, accessibilitat, reurbanització de carrers i asfalt; Circulació, viabilitat, senyalització, enllumenat, serveis, informació i altres elements urbans, i Mobilitat sostenible, places, parcs, zones verdes i entorn natural. Totes elles es poden consultar al portal https://pressupostparticipatiu.lagarriga.cat, un web específic on s’hi publica tota la documentació i les novetats relatives a les diferents fases del procés.

Al taller Top10, obert a tothom, s’estudiaran els projectes presentats i es seleccionaran els 10 finalistes. La trobada inclourà un sopar per a les persones que hi assisteixin i les inscripcions ja es poden fer al correu  participacio@ajlagarriga.cat.

L’última fase d’aquest pressupost participatiu consistirà en la votació final, prevista durant pel mes de novembre, que serà la que finalment determinarà en què s’inverteixen els 200.000 disponibles.

Taller Top 10
Taller Top 10