Seguim 100% transparents

Dijous, 16 de febrer de 2017 a les 08:55

L'Ajuntament de la Garriga ha tornat a aconseguir complir el 100% dels indicadors del Segell Infoparticipa, el màxim reconeixement a la qualitat i a la transparència de la comunicació pública local.

Aquesta és la tercera vegada que el web municipal compleix els requisits del Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Aquesta institució acadèmica avalua la informació que ofereixen els webs dels ajuntaments catalans i certifica el compliment de 52 criteris de transparència de les administracions. Informació biogràfica dels polítics del consistori, l’inventari de béns municipals i els índexs sobre la despesa i inversió/habitant són apartats que es valoren.

El laboratori també analitza l'accés que té la ciutadania a l’execució del pressupost desglossat, al període mig de cobrament i a informació sobre contractes, convenis i subvencions.

Amb aquesta informació construeix el mapa de Bones Pràctiques de la Comunicació Local Pública .

Tot i que per poblacions de 10.001 a 50.000 habitants només es requereix el compliment del 90% dels indicadors per obtenir el segell Infoparticipa, des de la Garriga es treballa constantment per complir tots els criteris establerts.

L’avaluació dels webs de Catalunya és la base per a l’entrega de la quarta edició del Segell Infoparticipa per als ajuntaments que tindrà lloc la primavera 2017

Darrera actualització: 03.07.2017 | 09:40

Imatges

Indicador infoparticipa