Se celebra la Festa del Medi Ambient i l'Energia

Última revisió 04-06-2014 14:05
09/06/2014

Amb l'objectiu de conscienciar la ciutadania sobre l'elevat consum energètic actual i presentar alternatives per consumir de manera més intel·ligent, sostenible i saludable, la Garriga celebrarà el 12 i 13 de juny la Festa del Medi Ambient i l’Energia

La celebració inclourà una xerrada sobre quina és la millor opció de facturació elèctrica, el dia 12 de juny, i dues activitats dirigides a infants, el dia 13 de juny. A partir de les 18 h a la plaça Can Dachs es durà a terme l’activitat “Juguem amb energia”’ i posteriorment , s’ha programat l’espectacle “Els contes del món”.

Durant les properes setmanes, sota el lema: “Quan parlem d’estalviar energia i diners, tu tens la paraula” es faran arreu d’Europa diversos esdeveniments similars per compartir idees i trobar solucions d’eficiència energètica i de promoció de les energies renovables.

D’altra banda, també durant aquest mes de juny, es preveu que l’empresa Estebanell inauguri un punt elèctric de càrrega de vehicles prop del Centre de Visitants.

Cartell Dia del Medi Ambient i l'Energia
Cartell Dia del Medi Ambient i l'Energia