Reorganització de la neteja viària

Última revisió 30-03-2020 22:02
26/03/2020

Davant la crisi sanitària, l’Ajuntament ha implantat noves accions per  millorar i extremar, encara més, la neteja de la via pública.

A continuació, els principals canvis, detallats:

Neteja de carrers

Quan i com es fa?

  • Els dimarts i els dijous, es fa la neteja de carrers amb el camió “cuba” i l’aplicació d’aigua a pressió amb les concentracions d’hipoclorit recomanades per les autoritats sanitàries.
  • Diàriament es netegen els bancs, les papereres i el mobiliari públic amb un camionet dotat amb equip d’aigua a pressió amb la concentració d’hipoclorit recomanada.

On es fa?

  •  A l’entorn de centres sanitaris i assistencials: CAP i residències geriàtriques.
  • En carrers i voreres dels establiments comercials de major afluència: farmàcies i estancs, botigues de productes frescos.

 

Neteja de contenidors

Quan  i com es fa?

  •  La neteja de contenidors s’ha començat a fer cada dia, amb l’equip d’aigua a pressió i amb les concentracions d’hipoclorit recomanades per les autoritats sanitàries.

 

Accions a càrrec de la ciutadania

Per facilitar la feina dels operaris que, malgrat el confinament, segueixen sortint al carrer per dur a terme aquestes tasques demanem la màxima col·laboració ciutadana. Demanem a les veïns i veïns de la Garriga que actuïn amb especial civisme.

- Com pot contribuir-hi, la gent?

  • No deixeu trastos abandonats, truqueu al servei de recollida gratuïta i concerteu cita. Telèfon: 937 510 096.
  • Recordeu l’obligació de recollir els excrements dels vostres animals i ruixeu amb aigua les miccions que deixin sobre el mobiliari urbà, parets de cases, etc.

Un operari netejant l'entrada de l'Asil Hospital.
Un operari netejant l'entrada de l'Asil Hospital.