Recuperació dels fanals de l’escala de l’Església.

Dimarts, 11 de juliol de 2017 a les 08:00

Un grup de veïns han engegat una campanya per recuperar els fanals de l’escalinata de l’Església, que l'any 2009 van caure arran d'una forta ventada.

El vent va fer caura un xiprer contra una de les columnes de l’escalinata de l’Església parroquial de Sant Esteve i va trenacar un dels històrics fanals que presidia l’entrada de l’edifici de la plaça. Tot plegat va fer que s’enretiressin les dues lluminàries que han presidit històricament la plaça.

D’una banda, una família, veïna del municipi, s’ha compromès a refer les bases de pedra desaparegudes i, d’altra banda, un lampista farà la instal·lació elèctrica i un paleta s’encarregarà de les feines de col·locació, tots dos col·laboren de manera desinteressada.

Per pagar la restauració, s’ha decidit obrir el compte bancari ES22 2100 3123 3122 0028 1983. Els titulars són l’administrador de l’Església i un representant de la societat civil. A través del compte, qualsevol persona ja pot ingressar qualsevol quantitat de diners que permeti pagar els més de 5.000 euros que suposa la restauració dels punts de llum de l’entrada de l’Església.

En cas que es rebin més aportacions econòmiques de les necessàries, es cedirà el romanent a dues entitats sense ànim lucratiu: l’Associació El Far i l’Associació Els Dofins.

La intenció del col·lectiu seria que es poguessin reinaugurar amb la festa de la llum del proper Nadal.

Darrera actualització: 10.07.2017 | 14:04