Reconeixement a Protecció Civil

Última revisió 30-06-2017 12:43
13/03/2017

Protecció Civil de la Garriga va rebre un reconeixement especial durant l'acte  institucional del Dia del Voluntari de Protecció Civil de Catalunya 2017 que es va celebrar l'11 de març a Ripoll.

L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil ha rebut la felicitació de mans del director general de Protecció Civil, Joan Delort, "en reconeixement a les seves tasques de prevenció i sensibilització a la seva població i l’organització de dispositius preventius per proves esportives en coordinació amb la DGPC".

Protecció Civil la Garriga va rebre recentment del Departament d'Interior emissores de la xarxa de radiocomunicacions d’emergències de la Generalitat RESCAT perquè els seus voluntaris les utilitzin, amb l’objectiu que hi hagi una millor comunicació i coordinació entre els organismes. 

Amb l’entrega de les emissores es posa en valor la tasca dels voluntaris, sobretot pel que fa a la seva participació en serveis preventius en actes en què es preveu una gran concurrència de persones així com en situacions d’emergència que afectin el seu municipi i en les quals estiguin desenvolupant tasques de suport a l’ajuntament.

Si vols fer-te voluntari pots passar pel local al carrer Sant Francesc nº 1 o trucar al telèfon 647 44 66 62 .

Podeu seguir la seva activitat als perfils de twitter facebook .

Dia voluntariat proteccio civil ripoll
Dia voluntariat proteccio civil ripoll