Ràdio Silenci sortirà al carrer per Festa Major

Dimecres, 1 d'agost de 2018 a les 08:00

Ràdio Silenci, l'emissora municipal de la Garriga, sortirà al carrer, com fa cada estiu des de l'any 2000, per celebrar la Festa Major.

El programa especial Gresca Major s'estrenarà el dijous 2 d'agost a les 7 de la tarda, des de l'Ajuntament, emetent en directe el pregó de l'humorista Peyu i entrevistant els protagonistes del primer dia de festa. L'endemà divendres, a les 6 de la tarda, el programa es traslladarà a la plaça del Silenci, a l'auditori de l'Escola municipal de música, on l'associació Amics de Ràdio Silenci organitza una jornada d'activitats, amb un concert de Ricky Gil i Albert Freixas i el tradicional karaoke.

Els programes de dissabte i diumenge, també a les 6 de la tarda, es mouran pel centre de municipi, per tal d'informar dels actes festius més destacats. Pels micròfons de l'emissora passaran tots els protagonistes de la Festa Major. I cada dia es farà un sorteig amb destacats regals.

Els presentadors de diversos programes i píndoles temàtiques que s'emeten durant tota la temporada a Ràdio Silenci, com ara el 107.Plom o el Silenci, comença la sessió, seran els encarregats de conduir aquests especials de Festa Major, juntament amb els periodistes Andrea Ramos i Jordi Roig.

A més, diversos col·laboradors de l'emissora faran connexions en directe des de punts destacats de la festa, com ara l'Esgarrinxada o el concurs de beure orxata. 

 

Darrera actualització: 31.07.2018 | 12:38