Ràdio Silenci recupera els espais informatius i d'entreteniment

Última revisió 15-05-2020 11:47
15/05/2020

L'oferta de continguts de Ràdio Silenci s'està recuperant progressivament després de dos mesos amb serveis mínims.

Aquesta incorporació s'està fent preservant la salut de les persones que hi treballen i implementant mesures que ajudin a realitzar aquesta tasca.

Amb el compliment de la missió de servei públic com a màxima, l'emissora municipal de la Garriga ha prioritzat, durant la crisi, la informació a la ciutadania. S'han adaptat formats i se n'han incorporat de nous per així informar de com estava afectant el coronavirus a la Garriga i rodalia. Aquest servei ha comptat amb l'acceptació d'oients i espectadors, fet que s'ha vist reflectit en un augment considerable de l'audiència per Internet (que és la que es pot mesurar a diari).

La desescalada ha permès, que aquesta setmana s'hagi incorporat a la graella el Notícies en xarxa, edició migdia. S'emet de dilluns a divendres, de 14:30h a 15h. A més, dissabte es va començar a emetre de nou l'edició de cap de setmana d'aquest mateix informatiu, que es pot escoltar de 14h a 15h al 107.4 de la FM, la TDT i la web radiosilenci.cat.

El proper dilluns 18 de maig, l'informatiu de les ràdios i televisions local, Notícies en xarxa, edició matí es realitzarà ja des dels estudis de la Xarxa a Barcelona amb la presència de part de l'equip. L'emissió, per tant, tornarà a ser de dues hores, de 7h a 9h, de dilluns a divendres. Tota aquesta oferta informativa de la Xarxa complementa els butlletins informatius que sonen cada hora i l'Infogar, l'informatiu local, que es pot escoltar de dilluns a divendres a les 14h i les 19h.

A més a més, també el dilluns 18 de maig torna el magazín diari Això no és Älmhult, conduit pel periodista i director de Ràdio Silenci Eduard Mas. De dilluns a divendres, a les 13h, el programa inclourà entrevistes d'actualitat, l'espai de consum, converses amb els comerciants del municipi, entrevistes als grups municipals, seccions de tot tipus i la música escollida pels oïdors.

No és l'unic programa que reapareix la setmana vinent a la graella de Ràdio Silenci. Dimarts, a les 20h, tota l'actualitat de la música feta en català torna amb el Sona en català, versió confinament. I els divendres, a les 21h, podrem sentir de nou al Kike Martínez i el seu Music Design. Aquest programes s'afegeixen als fets pels col·laboradors de l'emissora que ja es podien escoltar tot i l'estat d'alarma i el consegüent confinament: At CamarilloEl club del countryGuitarra, baix i bateriaMón sostenibleSom terra i Moments d'òpera, entre altres.

Ràdio Silenci la Garriga
Ràdio Silenci la Garriga