Ràdio Silenci millora el seu estudi

Divendres, 12 de gener de 2018 a les 00:00

Ràdio Silenci ha millorat les seves instal·lacions, situades al número 8 del carrer Banys, a les galeries, i ha donat el primer pas en la digitalització de l'emissora. Concretament, ha substituït l'antiga taula de so analògica AEQ BC500 per una nova consola digital DHD 52SX de 12 canals.

Aprofitant aquesta millora, la ràdio municipal ha redistribuït el material tècnic de la cabina de control i ha completat les millores al locutori, afegint dos micròfons Sennheiser MD441 i renovant els auriculars. Un seguit de canvis que milloraran la qualitat del so que els oients reben i facilitarà la tasca dels treballadors i la setantena de col·laboradors de l'emissora.

Les millores s'han fet a l'espera de traslladar-se els propers anys a Can Luna, tal i com va concloure el procés participatiu per definir els usos de l’antiga fàbrica de tovalloles, i com defensa l'equip de govern.

D'aquesta manera, l'emissora guanyaria espai (l'estudi actual ha quedat molt petit i és poc funcional) i deixaria de pagar un lloguer mensual.

L'emissora municipal de la Garriga compleix aquest any la majoria d'edat.

Darrera actualització: 12.01.2018 | 13:23