Ràdio Silenci dóna la benvinguda a l'estiu sortint al carrer

Dimecres, 20 de juny de 2018 a les 09:00

Ràdio Silenci surt al carrer, un any més, per donar la benvinguda a l'estiu i acomiadar la temporada dels programes fets pels col·laboradors de l’emissora municipal de la Garriga.

Aquest dimecres 20 de juny, l'At Camarillo i el 107.Plom es fusionen per crear un programa especial de dues hores que s'emetrà en directe des de la cafeteria Ca la Tània, al carrer Samalús. Joel Codina, Jordi Margarit i Jordi Mur conduiran, de 9 a 11 de la nit, un espai de contaminació acústica i bon humor, amb les actuacions musicals en directe de Ricky Gil, Soulmate, No more dramas i Els imbècils. L'acte és gratuït i obert a tothom.

I el proper dilluns 25 de juny, el Passeig esportiu clou la temporada des de les Piscines de la Garriga. Jordi Roig i els col·laboradors de l’espai esportiu de Ràdio Silenci han preparat un programa molt especial, amb entrevistes, entre molts altres convidats, al regidor d'Esports de l'Ajuntament de la Garriga, Joan Esteban, i a les flamants campiones de l'equip de futbol sala de l'AE Blancafort. L'acte es farà de 8 a dos quarts de 10 del vespre a la piscina exterior, i també és obert a tothom.

Darrera actualització: 20.06.2018 | 10:59