Ràdio Silenci aposta pels joves en la nova temporada

Última revisió 13-10-2014 12:03
13/10/2014

L’emissora municipal, Ràdio Silenci, aposta pels joves i pels escolars en la nova temporada, que va presentar el divendres 10 d'octubre. Enguany, inclou una trentena de propostes diferents de dilluns a diumenge amb tres programes nous. 

Els nous espais són: Tocats per la Saligarda, un original espai dedicat al temps i la natura; el Cafè de la Garriga, un repàs al més destacat de l’agenda garriguenca; i Marcatge en zona, el programa sobre l’esport local i comarcal, que d’aquesta manera torna a Ràdio Silenci.

També és novetat la col·laboració dels alumnes del SEK de la Garriga, que enregistraran unes càpsules per ensenyar anglès als oients de forma divertida. 

En total, Ràdio Silenci presenta unes 30 propostes per a tots els gustos i edats, entre les quals 15 programes propis, alguns dels quals ja porten set anys a l’emissora. L’Anem bé, el Passi passi que veurà el piset, Les set llunes màgiques, el 107.Plom o Guitarra, baix i bateria, amb Riqui Gil, són alguns dels espais que continuen a la graella. Pel que fa als programes compartits amb altres emissores, Ràdio Silenci incorpora Can Tuyus, del vallesà Miqui Puig. 

El periodista de Catalunya Ràdio i veí de la Garriga, David Bassa, va ser l’encarregat d’apadrinar la nova graella. Durant l’acte celebrat aquest divendres, Bassa va destacar el paper crucial que han de jugar les ràdios locals en el moment actual. “Amb aquesta crisi la societat necessita estar més ben informada que mai”, va sentenciar, després d’advertir de totes les pressions que han de suportar els mitjans, tant locals com d’àmbit nacional.

Presentació temporada Ràdio Silenci
Presentació temporada Ràdio Silenci

Enllaços