Programació especial del Centre de Visitants pel Pont de la Puríssima

Última revisió 30-11-2017 09:36
30/11/2017

El Centre de Visitants ha elaborat una programació especial pel pont de la Puríssima. L’equipament municipal, que obrirà de dimarts a diumenge, organitzarà tres visites guiades.

La primera, el dimecres 6, girarà entorn al modernisme popular. Aquest itinerari descobreix com les modes que va importar la burgesia també van arribar al municipi i van transformar cases i comerços.

La segona visita, que s’ofereix el dia 8, és un recorregut per la zona de Rosanes per conèixer l'aeròdrom militar i el refugi que hi havia a la zona durant la Guerra Civil. I la tercera, que coincideix amb la que la que es fa periòdicament el segon dissabte de mes, serà una ruta modernista, el dia 9, que inclou per primera vegada una visita a l’hotel Edelweis (antiga Torre Enriqueta). L'edifici modernista, de principis del segle XX, està situat a carrer Rosselló d'Amunt i conserva mobiliari modernista de Gaspar Homar, Busquets o Majorel.

També durant el mes de desembre es preveu una nova edició de la visita teatralitzada a la Doma, l’Arxiu de Pedra. El dia 16 el visitant podrà descobrir a través del que expliquen diferents personatges quina és la història d’aquesta església.

Per totes les visites cal inscripció prèvia a info@visitalagarriga.cat