Premis pel jugador de horseball de la Garriga, Gil Carbonés

Última revisió 10-10-2014 11:22
10/10/2014

El jugador de horseball de la Garriga, Gil Carbonés ha guanyat en els darrers dies diversos premis internacionals amb el seu club, el CEEC Cardedeu.

El cap de setmana passat, el CEEC de Cardedeu es va proclamar Campió d’Europa, després de guanyar la Champions League 2014, que es jugava en aquesta ocasió a la ciutat portuguesa de Alfeizerao.

Segons informacions del web Zona Horseball, en el primer partit, el CEEC va vèncer a l’equip portuguès de Quinta da Figueira per 8 a 6 i en el segon a l’italià Il Circolo di Novi per 13 a 2; en la final del diumenge, el CEEC es trobava de nou, amb l’equip francès d’Arles HCC, que era fins al moment el campió d’Europa. Era la quarta vegada que aquests dos equips es disputaven una Champions, dos cops ja s’havia decantat pel CEEC i la darrera per l’Arles.

Un cop finalitzada la Champions League de Horseball, es va celebrar la Gala dels Premis WHR (Rànquing Mundial de Horseball), amb l’entrega dels Premis 2013 i 2014. La Federació Internacional de Horseball va galardonar 4 cops l' equip del Club d’Equitació Esportiva Cardedeu.