Persones en recerca de feina i empreses es troben a Can Raspall

Dimecres, 2 de maig de 2018 a les 07:00

El Servei Local d’Ocupació ha organitzat una jornada de networking, un punt de trobada que permet que professionals competents, en recerca de feina, presentin la seva candidatura a empreses del territori.

La jornada, que es va fer dijous 26 d’abril a Can Raspall, s’emmarca en el programa formatiu Projecte Emergeix que pretén apropar les persones en recerca de feina al mercat de treball actual i a les empreses del territori, capacitant-los en la creació, presentació i venda de la seva candidatura.

El networking professional és una metodologia que promou un punt de trobada on professionals en cerca de feina  presenten a les diferents empreses la seva candidatura per competències, donant a conèixer els seus coneixements professionals, capacitats, habilitats i aptituds així com la seva experiència laboral i formació especialitzada. Les presentacions són simultànies de manera que les empreses participants poden conèixer diferents professionals en un espai de temps breu i de forma personalitzada.

Darrera actualització: 10.05.2018 | 12:13

Imatges

networking