Per Nadal, la música és protagonista

Última revisió 10-12-2018 09:23
12/12/2018

Durant el mes de desembre i per festes, tenen lloc a la Garriga diversos concerts i cantades de nadales, que començaran divendres dia 14.

Per començar, els grups de vents, corda i tecles de l’Escola Municipal de Música es fan seu l’Auditori amb els concerts Donem corda al Nadal (divendres 14 de desembre a les 18 h), Tecles de Nadal (dimecres 19 de desembre a les 19 h) i Vents de Nadal (divendres 21 de desembre a les 18 h).

A més, dissabte 15, a les 13 h, a plaça Josep Maurí i Serra, la mateixa Escola Municipal de Música oferirà la seva cantada de Nadales. El mateix dia, a les 19 h a l’Auditori, la Coral Ariadna pujarà a l’escenari per oferir un concert de Nadal solidari amb La Marató de TV3, que enguany recapta fons per a la lluita contra el càncer.

L’endemà, diumenge 16 de desembre, serà el torn del Cor Sarabanda, que compartirà l’Auditori amb el Cor l’Antàrtida de Sarrià, a les 12 h.

Dimarts 18 de desembre, alumnat de l’Escola Puiggraciós farà una cantada a la plaça de l’Església, per anar escalfant motors per les festes de Nadal.

Diumenge 23, a les 18 h, tindrà lloc el tradicional concert de Nadal a l’Església a càrrec de l’Escolania Parroquial de Sant Esteve de la Garriga.

Finalment, el dia de Sant Esteve, al Centre Excursionista Garriguenc es farà una exhibició del seu pessebre i una cantada de nadales amb la Coral Ariadna. Serà a les 10.30 h.

Concert EMM
Concert EMM