Pep Bou enceta la nova temporada al teatre

Última revisió 05-02-2014 12:34
05/02/2014

La nova temporada del Teatre de la Garriga- El Patronat començarà el proper 8 de febrer amb un dels artistes més consolidats del panorama internacional com Pep Bou, que presentarà el seu espectacle de bombolles “Rebufaplanetes” a les 18 h. En aquest treball l’artista català assoleix, segons els crítics, “la combinació justa entre la precisió tècnica i l’excel.lència teatral”.

Amb aquest espectacle, que ha girat pels escenaris dels cinc continents, Pep Bou és capaç de captivar grans i petits mitjançant la fràgil bellesa de les bombolles de sabó, creant formes impossibles que donen lloc a increïbles geometries efímeres.

Rebufaplanetes es presenta com una revisió del clàssic Bufaplanetes i conté l’espectacularitat, l’originalitat i l’essència d’aquest llenguatge únic i universal de les bombolles de sabó.

La nova programació del Teatre de la Garriga-El Patronat torna a apostar per la producció local “feta a casa, amb denominació d’origen” perquè des de l’Ajuntament “creiem fermament en un Teatre que sigui plataforma pels creadors més propers”.

Així formen part del cartell el concert del 40è aniversari de la coral Ariadna (22 de febrer), la proposta eclèctica de Mariona Castelar (5 abril), les obres del Grup Teatre Esplai (27 d’abril) i Nats Teatre (5 de juliol), el jazz d’Avantbrass dins el Festival de Jazz (maig) i, finalment, el concert de la cantant Yolanda Sikara (1 de juny).

La programació de tota la temporada la podreu trobar als equipaments municipals i al document adjunt.

Rebufaplanetes
Rebufaplanetes