Ovidi i titelles galàctiques, al Teatre

Última revisió 21-10-2015 12:48
21/10/2015

El Teatre de la Garriga-El Patronat ha programat per aquest cap de setmana un concert d'homentatge a Ovidi (dissabte 24 a les 20 h) i un espectacle familiar de titelles (diumenge 15 a les 11.30 h).

Amb l’objectiu de donar a conèixer l’Ovidi Montllor a nova gent i recordar una de les figures més interessants del s.XX, Arturo Gaya (cantant dels Quicos)  ofereix un joc mestre de paraules i música amb veu, guitarra i contrabaix. S’acompanya de Kike Pellicer al contrabaix, amb qui ja compartien grup anteriorment, i Paco Prieto a la guitarra.

"Gràcies, Ovidi" vol transmetre de manera permanent les cançons i la figura del gran Ovidi: “Cantem a l’Ovidi perquè necessitem poesia… Amb humilitat, amb ironia i amb una petita mescla de mala llet i tendresa. Així ho hem aprés i així ho volem transmetre”.

En aquesta sessió es tornarà a fer el taller per a nens i nenes de 5 a 10 anys de les persones que assisteixin a l’obra.

Diumenge a les 11.30 h, serà el torn de La via Làctica, un espectacle de grans titelles que explica la vida d'en Karim, un argonià que viatjarà per la galàxia a la recerca d'un animal amb banyes. Una proposta per compartir amb tota la família de gran bellesa visual i musical que proposa la companyia El cau de l'unicorn.