Olga Viza apadrina la nova temporada de Ràdio Silenci

Dijous, 28 de setembre de 2017 a les 08:00

La periodista Olga Viza, que ha treballat a mitjans com TVE, Antena 3 i RNE, serà la padrina de la nova temporada de Ràdio Silenci, que es presentarà el proper divendres 29 de setembre a les 20 h a la sala de Plens.

La gran novetat de la temporada 2017-2018 és la incorporació a la programació del magazín Això no és Älmhult. Aquest nou espai es podrà escoltar de dilluns a divendres d'una a dues del migdia, i tractarà el dia a dia del nostre municipi. En total, l'emissora municipal emetrà 20 programes de producció pròpia, entre els quals hi ha tres novetats, i clàssics com el 107.Plom i el Calaix de llibres. A més dels espais fets als estudis del carrer Banys, Ràdio Silenci també emetrà una desena d’espais fets per altres emissores. Completa la graella una cuidada radiofórmula, que inclou un espai per als músics garriguencs i 15 càpsules breus que tracten temes molt diversos.

L'Infogar, l’informatiu de l’emissora municipal de la Garriga, manté el seu horari d’emissió: es pot escoltar de dilluns a divendres a les dues i les set de la tarda. Es complementa, a dos quarts de tres i a dos quarts de vuit de la tarda, amb el Notícies en Xarxa, una mirada àmplia al país. Un Notícies en Xarxa que també es pot escoltar de dilluns a divendres de set a nou del matí, i dissabtes i diumenges a les dues de la tarda. A més a més, cada hora, de les nou del matí a les deu de la nit, hi haurà un butlletí informatiu.

Darrera actualització: 28.09.2017 | 10:10