Obertes les inscripcions per a la jornada de neteja del riu

Dijous, 4 de maig de 2017 a les 08:04

Les inscripcions per participar a la jornada de neteja del riu Congost al seu pas per can Palau, que es farà el proper 14 de maig, ja estan obertes. 

Per participar a aquesta activitat dins la campanya europea Let’s Clean Up Europe, cal fer inscripció prèvia a mediambient@ajlagarriga.cat o al telèfon de l’Àrea de Medi Ambient (93 860 52 91).

Sota el nom “Mantinguem el riu congost net d’abocaments”, la jornada començarà a les 9 hores al parc del Pinetons, des d’on s’iniciarà el camí fluvial fins a la zona de can Palau, que és on es faran les tasques de neteja. 

Let's Clean Up Europe és una acció comuna que se celebra a tot Europa del 12 al 14 de maig i que té l’objectiu de conscienciar sobre la quantitat de residus que es llencen de manera incontrolada a la natura i, alhora, de promoure la recollida dels residus abocats il·legalment a boscos, platges o rius, entre d’altres espais naturals. L’any passat, la jornada amb motiu d’aquesta campanya es va dur a terme al bosc del Malhivern, on les persones voluntàries i Protecció civil van recollir 15m3 de deixalles.

Darrera actualització: 30.06.2017 | 10:37