Obert el període d’inscripcions a la Fira d’Entitats

Dimarts, 10 d'abril de 2018 a les 08:15

Les entitats interessades a participar a la VI Fira d’Entitats i Associacions de la Garriga, que tindrà lloc el 30 de juny, han d’enviar la fitxa d’inscripció a l’Àrea de Participació Ciutadana de l’Ajuntament.

Ja s’ha obert el període d’inscripció a la VI Fira d’Entitats i Associacions de la Garriga. Les entitats que s’hi vulguin inscriure han d’enviar un correu, adjuntant la corresponent fitxa d’inscripció a l’Àrea de Participació Ciutadana, a l’adreça asoley@ajlagarriga.cat, abans del dia 17 d’abril.

A principis d’abril, es va convocar una reunió amb entitats de la Garriga per parlar de la VI Fira d’Entitats i Associacions. La vintena d’entitats que hi van assistir van mostrar el seu interès en participar en la trobada, que tindrà lloc dissabte 30 de juny a la tarda al centre.

A mitjans de maig es convocarà les entitats a una nova reunió informativa per acabar de definir els detalls de la Fira.

La Mostra d’Entitats de la Garriga és un espai on les entitats fan difusió de les seves activitats, per tal que la ciutadania conegui totes les opcions associatives que existeixen a la població. D’aquesta manera, el públic pot descobrir el teixit cultural i associatiu del municipi i, alhora, gaudir d’una jornada lúdica i festiva amb les activitats que s’hi programen.

Darrera actualització: 09.04.2018 | 09:49