Novetats a l'Aplec de Puiggtraciós

Última revisió 30-06-2017 11:14
19/04/2017

El tradicional Aplec a Puiggraciós arriba el proper 30 d’abril amb més força que mai i amb la voluntat d’animar encara més veïns i veïnes a participar-hi.

Amb l’objectiu de donar més relleu a la trobada i aconseguir que més gent s’animi a gaudir-ne, des de l’organització s’ha programat una arrossada popular que es farà als peus del santuari.

La jornada començarà a les 8 hores des de Can Queló, que serà el punt de sortida de la caminada. A dalt del santuari, i un cop celebrada la missa, hi haurà una ballada de sardanes amb la cobla Maricel i piscolabis i, a partir de les 13.30 hores començarà l’arrossada popular. Es posaran taules i cadires per a tothom, i també barbacoes amb brasa per a qui vulgui coure carn. Caldrà, això sí, que cadascú porti plats, coberts i got.

Els tiquets de l’arrossada (7 euros per persona; 5 euros infants fins a 7 anys) es poden comprar fins al 26 d’abril a Can Baldich, la Parròquia de Sant Esteve, l’Armeria Grau i al Santuari de Puiggraciós. En cas de pluja, el dinar es faria al pavelló de Can Violí.

Aplec Puiggraciós
Aplec Puiggraciós